Hol lehet ilyen alkatrészt kapni, vagy mi a neve?
A következő alkatrész érdekelne mert sehol nem találok.
A nevét pontosan nem tudom ezért mellékelnék képet róla.
A tükör belső oldalán helyezkedik el ez a fekete műanyag karika. ami 2 részből áll.
Jajj igen a fontosat lehagytam
Egy 1993-as honfa Civic-ről van szó. 1.6-os 4 ajtós.
És ezaz első 2 ajtóhoz kéne.
álljon meg a menet.
az a kis csipogó szerepet játszik a zenében nem csak úgy oda ragasztottál mert sok volt belőle.
a szetted egy komponens szett ami áll mélyközép hangszóróból,hangváltóból és csipogóból.
pl: [link]
a hangváltó megszabja hogy az ajtóban lévő hangszóró milyen frekvencián működjön.
így az csak mélyközép és kissé magas hang jön /kb 3000hz/belőle.
a kis csipogó sugározza le neked az ettől magasabb frekvenciát akár 20 000hz-et.
ha ki iktatod a csipogót nem lesz elég magas hangod.
ha zavar hogy ott van rakd át az A oszlopra.
másik lehetőség hogy ne legyen ott csipogó de a magas hang se hiányozzon ha kicseréled a hangszókat az ajtóban koaxiális szettre.
azoknak a közepén van a csipogó: [link]
Köszönöm neked is.
Egyenlőre leszedtem mert csak lógott a levegőbe mert amibe belerögzült volna az letörött és egyszerűen sehol sem kapok.
Szóval inkább leszedtem.
De amit írtál arról nem tudtam, szóval akkor lehet h kicserélem arra amit linkeltél amibe bele van építve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!