Ha a felsorolt autók közül egy a tiétek lehetne, melyiket választanátok?
1. Ford Mustang
2. BMW 730d
3. Audi R8
4. Mercedes SLS
5. Porsche 911
6. Maserati Gran Turismo
7. Lamborghini Gallardo
Csak egyet írjatok , és ha lehet indokoljátok is !
Mustang.
Akármelyik évjárat. Ha megbecsülöd, viszonozza, + bszott jó.
Kösz , nekem a 911 az álomautó ,ami remélem nem csak álom marad! :D
Hogy miért? Letisztult , sportos , elegáns , semmivel össze nem téveszthető , olyan teljesítmény/tömeg arány amivel nem sok autó tud versenyezni , farmotor , hátsókerék és nem divatautó ! Számomra a megtestesült erő és precizitás , a mérnöki munka csúcsa :)
A kérdés teljesen fikcionális, a legtöb ember számára irracionális, mégis megjelennek itt a % gyűjtők, "nem lehet fenntartani", "nem tudnám fenntartani", "egyik se kéne" (na ezen nevettem a legnagyobbat). Persze hogy nem tudnád fenntartani, de megvenni se, és a kérdés nem is erről szól...
Igazából nagyon nehéz a döntés, de talán a Porsce-t választanám.
Már bocs, de a kérdés arról szólt, hogy melyiket választanád, ha választhatnál. Ez hol tartalmazza azt, hogy van pénzed a fenntartásra is? :)
Na ezért írtam azt, hogy egyik se kellene. Egyébként, csak hogy lássátok, hogy én is tudok álmodozni: ha annyi pénzem lenne, mint égen a csillag, nem ezek közül választanék, hanem egy Mitsubishi Lancer EVO X lenne a befutó, azon belül is egy Japán belpiacos "GSR Tuned by RALLIART".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!