Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a felsorolt autók közül...

Ha a felsorolt autók közül egy a tiétek lehetne, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1. Ford Mustang

2. BMW 730d

3. Audi R8

4. Mercedes SLS

5. Porsche 911

6. Maserati Gran Turismo

7. Lamborghini Gallardo

Csak egyet írjatok , és ha lehet indokoljátok is !

2014. jan. 2. 11:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mustang.

Akármelyik évjárat. Ha megbecsülöd, viszonozza, + bszott jó.

2014. jan. 2. 16:47
 12/25 A kérdező kommentje:

Kösz , nekem a 911 az álomautó ,ami remélem nem csak álom marad! :D

Hogy miért? Letisztult , sportos , elegáns , semmivel össze nem téveszthető , olyan teljesítmény/tömeg arány amivel nem sok autó tud versenyezni , farmotor , hátsókerék és nem divatautó ! Számomra a megtestesült erő és precizitás , a mérnöki munka csúcsa :)

2014. jan. 2. 17:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha első számú autónak választanám, ezek közül csakis a 730D, mert a többi csak hobbinak meg villogásnak jó. Na meg esetleg a Maserati, de azt meg nem birnám tankolni.
2014. jan. 2. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
amelyik a legdrágább... kéne a francnak. menne a használtautóra egyből :D
2014. jan. 2. 19:53
 15/25 anonim ***** válasza:
23%

A kérdés teljesen fikcionális, a legtöb ember számára irracionális, mégis megjelennek itt a % gyűjtők, "nem lehet fenntartani", "nem tudnám fenntartani", "egyik se kéne" (na ezen nevettem a legnagyobbat). Persze hogy nem tudnád fenntartani, de megvenni se, és a kérdés nem is erről szól...

Igazából nagyon nehéz a döntés, de talán a Porsce-t választanám.

2014. jan. 2. 20:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen utolsó , pont ezért írtam ki , hogy kicsit mindenki elengedhesse a fantáziáját :)
2014. jan. 2. 21:41
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Már bocs, de a kérdés arról szólt, hogy melyiket választanád, ha választhatnál. Ez hol tartalmazza azt, hogy van pénzed a fenntartásra is? :)

Na ezért írtam azt, hogy egyik se kellene. Egyébként, csak hogy lássátok, hogy én is tudok álmodozni: ha annyi pénzem lenne, mint égen a csillag, nem ezek közül választanék, hanem egy Mitsubishi Lancer EVO X lenne a befutó, azon belül is egy Japán belpiacos "GSR Tuned by RALLIART".

2014. jan. 3. 12:02
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
Ugyan már, Te is nagyon jól tudod, hogy miről szólt a kérdés VALÓJÁBAN... Fölösleges ez a szőrszálhasogatás, ráadásul idegesítő, és demoralizáló is, még akkor is ha reális. Nem itt van a helye a mindennapi szűkölködések és számolgatások emlegetésének, és ezt Te is tudod.
2014. jan. 3. 14:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem kell a balhé , mindenki meg fogja kapni a kocsiját ! :D
2014. jan. 3. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam Kérdező, privítban írhatom a címet, ahová hozhatja a tréler a Maseratimat? :D
2014. jan. 3. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!