Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti választanátok egy ilyen...

Ti választanátok egy ilyen felnit, jól néz ki? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Maga a felni kicsit beljebb van,milyen típus,mi a neve?

2013. nov. 4. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:

MRR GT1

[link]

Ezen a BMWn jól mutat, de nem az én ízlésvilágom, a sajátomra biztosan nem raknék ilyet. Szerintem hülyén is nézne ki alatta egy ekkora peremes felni :D

2013. nov. 5. 01:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csúnya, még ezen az autón is.

Talán mellékes, de a magyar utakra ilyen gumimagasság mellett elég hamar deformálódna a felni.

2013. nov. 5. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szép ez a felni, de csak a megfelelő autón!
2013. nov. 5. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezen az autón szerintem ordas ocsmány. Régebbi típusokon áll jól a peremes felni, vagy lapos, széles sportautókon. Egy tök átlagos coupén, vagy családi autón inkább röhejes, mint szép.

Elnézést mindenkitől, senki ne vegye sértésnek...

2013. nov. 5. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, számomra egy 6-os BMW (talán M6?) nem egy átlagos Coupe, és igencsak szépen mutat ezen a kocsin szerintem.
2013. nov. 5. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A felninek nem sok köze van az autóban levő motorhoz. Ebből a szemszögből nézve totálisan átlagos BMW. ÉS pedig az optikai tuningot nem a benne levő motorhoz viszonyítjuk. Ez vagy szép, vagy nem.
2013. nov. 5. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmilyen tekintetben nem gondolnám átlagos formavilágnak az 6-os BMW-t. De ez szubjektív.

Ehhez a felnihez méretes kocsi kell, a 6-os pedig az. Függetlenül attól,hogy M-es vagy sem. Mert valóban, a motor nem sokat jelent ez esetben, optikai tuning M packet pedig lehet a sima 6-os BMW-n is.

2013. nov. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!