Szerintetek megérheti ez a kocsi? (Audi)
Figyelt kérdés
[link] mi a véleményetek róla? szerintetek megéri ilyet/ezt megvenni? Tudom hogy szinte az összesnek visszapörgetik a valós km állását....2014. jan. 1. 21:03
11/15 anonim válasza:
Tipikus "hülyegyerekautótól" ments meg uram engem!
12/15 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már a TDI-ben is, azt írják róla hogy kinyírhataltan, de azért mégiscsak 3-400 ezernél jönnek elő sorba a problémák..
2014. jan. 2. 12:10
13/15 Dörmögő válasza:
Ugyanúgy esélyed van arra is hogy az öreg benzines beszarik. Egy ilyen idősebb 1.9 tdi-hez jóeséllyel kapsz alkatrészt még bontóban is, ugyanis nem mai autó, viszont elég sok volt belőlük. És a 2.0 benzinhez képest literekkel kevesebbet eszik. Ráadásul ha utánajársz és szerencséd van akkor vehetsz gázolajat kéz alol is jóval olcsóbban.
14/15 anonim válasza:
Ember, ezek 20 éves autók, mit vársz, hogy 50 ezer legyen benne? Ha évente 20 ezerrel számolsz, akkor is alaphangon 400 van benne, de ettől még nem egyik pillanatról a másikra fog széthullani. Ha hülye vagy, és sajnálsz 10-20 ezret a műszaki átnézésére/diagnosztikára akkor meg is érdemled, hogy bele tenyerelj vele a szarba.
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, értem én nem vagyok hülye ezzel arra gondoltam hogy mégis jobbnak mutatják be a benzineseket, amik 500-600 ezernél is, nagyobb motorgenerál nélkül futnak, a dízeleknél meg már 300 ezernél hengerfej meg a többi gond jön elő, és nem sajnálok tízezreket nyilván egy szervízre.
2014. jan. 2. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!