Miért gyenge a motor?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy motort egy riejut,már kipróbáltam de csak hármasig tudtam felváltani mert 4. be nem bírta nem bírt menni 3.ba is csak akkor húzott mikor nagyon pörgött. ez miért van? ez egy enduro motor vagy ezeknél így van? nem tudom mert sose volt ijenem. előre is kösz a válaszokat2013. dec. 31. 09:58
1/10 anonim válasza:
Húznia kéne minden fokozatban. Vsgy ne vedd meg, vagy alkudj belőle 25-30 ezret.
2/10 anonim válasza:
50cc kis enduro, ugye? Szerelőnek kéne megnézni miért nincs ereje. Lehet pont ezért akarják eladni.
3/10 anonim válasza:
1. vagyok. Még arra tudok gondolni hogy power szelepes, de akkor is kéne neki gyorsulni, amikor nyit y power, akkor pedig érezhetően sokkal jobban kéne húznia.
4/10 anonim válasza:
de ne gondolj arra, hogy rossz a power egy 50-es motorban, mivel 50-es motorba nem tesznek powerszelepet...
5/10 anonim válasza:
Hy!
Gondolom kétütemű gépet próbáltál,nos őket ki kell pörgetni váltásnál(nem széthajtani).Szóval kell neki a fordulat hogy erő legyen benne ,nem úgy mint 4 ütemnél.
6/10 anonim válasza:
Ami a powerszelepet illeti :) Nézz utána,az erő nem akkor jön mikor nyit :) A power szelep azért jó mert minden fordulaton nagy nyomatékot tud,magyarán alacsony meg magas fordulaton is ugyanazt az erőt tudja ,bitang erős a dolog,asszem talán egykét yamahába és apriliába mintha tettek volna(50ccm).Jó kis dolog ez csaj sajna nem hosszú életű
7/10 anonim válasza:
am6-os blokkal vannak szerelve ezek a motorok, nekem a full gyári motort 16.5-ös karbival legalább 8ezerig ki kell forgatnom, egyszerűen ott van a nyomatékcsúcsa. Ha 3.-ig kiforog rendesen akkor valószínű a karbival lesznek bajok, nekem akkor dadogott le a motorom amikor a légszűrőház csonkja a karbiról és falsot szívott a motor, vigyél magaddal egy hozzáértőt, keress meg egy szerelőt és kérd meg menjen el veled és nézze meg a gépet.
8/10 anonim válasza:
# 7/7 és a 8 ezres fordulattal nem is írtál sokat.
9/10 anonim válasza:
Lehet rossz beállítás. De az is lehet hogy már kopott a henger. Ez esetben is nagy fordulaton kevésbé érezhető, ki fordulaton viszont nincs ereje.
De ezzel akár még jól is járhatsz. Odaállsz az eladó elé, és keményen lehet alkudni azzal az indokkal hogy motorgenerál kell.
Aztán ha mégis csak beállítási gond volt akkor jól jártál. Ha nem akkor is lealkudtad a felújítás árát.
10/10 anonim válasza:
Vagy csak leégeti magát mert nem huzatja ki rendesen :)
Nem izomgépekről beszélünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!