Üdv! Nagymotort lehet okmányok nélkül tolni közúton?
Dehogy is,nincs motrom csak mondtam :D Nem kötelező motornak lennie ahhoz,hogy megállapítsam hogy nekem honnan indul a motorozás.De mondjuk ha nincs pénzed akkor minek motor? Elvégre motor inkább sporteszköz :)
De amúgy egy példát megemlítsek,nekem kocsi 400LE-től kezdődik csak nincs rá keret :D
Aha, akartam én még neked írni, csak kimaradt: ha tudod kinek a nevén volt és az a valaki hajlandó veled adásvételit írni, akkor talán el lehet intézni, hogy legyen újra forgalmija. De ez olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Esetleg ha ilyenben gondolkodsz küldj egy privátot.
MicroSix! Ha eddig semmivel sem motoroztál, akkor inkább ne mondj ilyet. :) Mert a végén ér olyan meglepetés, mint egy barátomat, aki sosem ült semilyen kétkerekűn, de azt mondta, hogy a Simson erőtlen bármihez. Úgyhogy kerítettünk egy lestrapált S50-et, hogy kipróbálhassa. Szűk, egy sávos utca, mindkét oldalon betonkerítés: kolléga elindul, húzza, 1, 2, 3, lefékez, visszateszi 1-esbe, kicsit kiment az utcácska jobb oldalához, hogy egyesben egy íven megfordul és visszajön. Szépen be is fordult, csak közben megcsúszott a keze és kiállt egykerékre a Simson. Ő meg kapaszkodott a kormányba, nem bírta elengedni, de az ülésről lecsúszott. Persze közben a Simson eleje visszahuppant a földre, de ő még kapaszkodott a gázba lelógva a motorról, ami meg ment előre rendületlenül. Úgyhogy egy vacak 3,5 lóerős gépszörny végighúzta őt a sáros utcán.
A motor, akármilyen gyenge is papíron, bizony nem játék. :)
Oh,simson ilyenre képes? Ezt most komolyan nem tudtam O_o
Pedig a simsonokat én is gyengének mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!