200k-ból BMW-t? Viccnek is rossz. Amit ennyiért megkapni, azon 5-ször ennyiért lesz még javítanivaló.
2013. dec. 30. 00:31
12/21 anonim válasza:
Téged meg honnan a búsból szalajtottak??
200 ezerből tökéletes állapotú A Vectrát örülj ha kapsz nem német prémium márkát! Aztán meg a street racing, ültetés + kályhacső...autó lelke kihajtva szerviz meg semmi mivel kemény 2 kilód van autóra kizárt hogy bármit meg tudnál venni bele ha beszarik, pont az ilyen suttyók miatt van ennyi "tökéletes" állapotú BMW az országban.
2013. dec. 30. 11:08
13/21 anonim válasza:
Németből 200-ért? Annyi kb a regadó.
Viszont ez a magyar még garanciás, ráadásul marad pénzed is:
Amúgy a te dolgod, ha tényleg ez a vágyad, akkor vegyél. De sokat kellesz rá költeni.
2013. dec. 30. 11:36
14/21 anonim válasza:
Ezt a gyökeret....
2013. dec. 30. 12:49
15/21 anonim válasza:
vehetsz kaparni is fog...csak legyen feltöltve mindig az elem meg a távirányito;)
2013. dec. 30. 14:53
16/21 anonim válasza:
Ennyi sok pénzt kiadni egy BMW-ért? Ne is viccelj, hát a bontóban láttam 100ért is a múltkor, tökéletes állapotban volt, még be is indult, persze csak betolásra, de hát majd szólsz a haveroknak, és segitenek, azon nem múlik.
2013. dec. 30. 16:16
17/21 anonim válasza:
Én az új x5-öst ajánlom. Gyönyörű az az autó és 200 ezer Euróból maxra lehet szerelni. Jah hogy forint? Abból egy Iphone 5s sem jön ki.
Egyébként ha 200-at sikerült összespórolni autóra, akkor hogy tervezed a tankolását, karbantartását? Egy 2 liter körüli motor simán benyel 10 litert, ha kapar akkor inkább 12-14-et, szóval eleve nem értem, minek neked ilyen autó, ha ennyire nincs pénzed. Vagy csak szétdönteni veszed? Bár benzin nélkül még az se fog sikerülni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!