Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy csereéljekk fényszoró...

Hogy csereéljekk fényszoró izzót egy '99-es gyártású Toyota Hiace-ba?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy a bal oldali izzót kéne kicserélnem de belűlről nem nagyon férek hozzá így gondoltam ki kéne venni az egész lámpabúrát. De hogy? Hiába csvarom ki a felső csavart valami fogja, félek hogy eltöröm a műanyag tartópöcköket.
2009. nov. 27. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Az kizárt dolog hogy egy csavar fogjon egy lámpát:) minimum 3 csavar van benne vagy több, főleg Toyotánál, tökmindegy hogy 99-es évjárat, biztos hogy nem úgy találták ki hogy széthulljon. Nézd meg jobban és csak amikor teljesen könnyen tudod kivenni, akkor vegyed. Sajnos nem tudtam hasznos választ adni, de bízom benne hogy véletlen ráolvas a kérdésre valaki akinek van vagy volt ilyen autója és ő maga cserélte is. Esetleg még éredemes lenne utána nézned van e valami Toyota fórum, én még nem láttam olyat de nem is kerestem (mivel még Toyotám sem volt).

Fordnál van nekem olyan hogy valóban ki kell vennem az egész lámpatestet, na azt fogja 3 csavar és még a díszrácsot is le kell vennem előtte.

De biztos hogy nincs valami más technikája? Bocs hogy írtam és nincs meg a megoldás, de az egy csavar miatt volt (jobban mondva segíteni is szeretnék aki kérdez) és talán ha jobban megnézed hogy többet kell keresni hátha rájössz:)

2009. nov. 27. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2010. máj. 15. 10:24
 3/4 anonim válasza:
Felülről elvileg 2 csavar fogja +1 oldalról, ill lehet hogy bevan pattintva kis fülbe a lámpa alja, l, ha megvannak kiveszed a lámpát és azt a izzót ami rossz
2010. okt. 13. 20:13
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is ugyanez a gondom: a helyzetjelző búráján felül csak egy csavart látok, de valami még fogja a lámpatestet. Valakinek sikerült leszedni?

2016. nov. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!