üdv! Www. Hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316_316i_e30-4866368 tudtok olyan autókat mondani, amelyiken elöl 4 fényszóró van?
Figyelt kérdés
23 vagyok, autót tervezek venni a saját pénzemből amiért dolgoztam, mint egy normális ember."Ez lenne az első autóm!" Valami hasonló autót keresek nagyon tetszenek ezek régebbi 4 lámpások nem csak BMW-re gondolok:2011. jún. 22. 19:49
5/8 anonim válasza:
golf 2be is van olyan, csak ott ez egyik kisebb másik nagyobb
6/8 anonim válasza:
VAZ 2103/2106/21061/a többi "négykörlámpás", Skoda 110R/120GLS, Polski FIAT 125P/Polonez, Tatra 613, VW Golf I GTi/II GTi/III Gti/kb. bármelyiki GTi, BMW majdnemmind... Ha esetleg lenne elképzelésed, hogy milyen autót szeretnél (kicsi, nagy, elölhajtós, hátulhajtós, gyenge, erős), akkor könnyebb lenne segíteni...
7/8 anonim válasza:
tudom hogy te akarsz lenni a falu bikája! 2 lámpást égés lenne áttolni a falunk. krájzler 300 jó lenne neked!
8/8 A kérdező kommentje:
01:05 kor hozzászólónak tájékoztatásul elmondom hogy nem vagyok "falubikája" virslinyakú hülye gyerek.
20:45= mindegy hogy (kicsi, nagy, elölhajtós, hátulhajtós, gyenge,vagy erős) az a skoda 120 gls vagány
köszi a hasznos válaszokat .
2011. jún. 23. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!