Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznalt autot neppertol...

Hasznalt autot neppertol hogyan tudok elvinni markaszervizbe atvizsgaltatni?

Figyelt kérdés
Van erre mod? 4.5M lesz az auto, szuleime. Ok allitjak hogy olyat nem lehet. En pedig mindenkeppen megnezetnem az eloeletet mielott kiadunk ennyi penzt. Volt itt valaki aki sikerrel jart? Hogy csinalta?
2013. dec. 28. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
ha a nepper nem egyezik ebbe bele, autot otthagyni, masik kereskedest keresni. 4.5M-ert nem engedni atnezetni normalis, altalad valasztott szervizben minimum gyanus.
2013. dec. 28. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű. Bemész a kereskedésbe és megmondod, hogy szeretnéd elvinni márkaszervízbe átvizsgáltatni. Ha beleegyeznek ( márpedig egy 4.5 millás autónál beleegyeznek, ha nem sáros a kocsi ) akkor elviszitek közösen. Ha nem, akkor otthagyod a 'csába az egészet. 4.5 miskáért nem veszünk zsákbamacskát.
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy belehet vitetni. Ha nem egyezik bele akkor köszönjetek is el tőlük.
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
a 'hogy csinalta' kerdesre: kozlod, hogy tetszik az auto, de szeretned atnezetni altalad valasztott szervizben. nem kell ezt tulspilazni meg tulmagyarazni.
2013. dec. 28. 00:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem lévőkhöz.Én még a 250 ezres kocsival is ezt csináltam(nem szakszervízbe,de a saját szerelőmhőz).Amelyiknek nem tetszett,otthagytam.Eladó autó annyi van mint a szemét. Amelyik nem akar sumákolni az belemegy.Viszont törvényi kötelessége "állapotfelmérő lapot"aláíratni a vevővel.Kérj abból is egy példányt,űresen ne írd alá.Ezt is vigyétek a szervízbe.
2013. dec. 28. 13:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! A nepper azzal jött azonnal amikor ma megkérdeztem a dolgot, hogy enged inkább 10%-ot, mert neki ez macera és majd vigyük el ha megvettük. Ha valami baj van akkor meg majd visszaveszi.

Jó vicc, mi? :D

2013. dec. 28. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
nos, ekkor kell illedelmesen elbucsuzni tole, es soha tobbet vissza sem nezni. annak az autonak valami nagyon sulyos baja lehet, ha azonnal 10%-os enged belole, csak ne akard megvizsgaltatni...
2013. dec. 28. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a legelszomorítóbb, hogy 10 kereskedőből mondjuk 6 ilyen. Ezeknek mi bőr van a pofájukon...
2013. dec. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!