Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a1nek tényleg nem lehet...

Audi a1nek tényleg nem lehet felnyitni a motorháztetejét? Csak ugy ha márkaszervizbe viszed ott nyitják ki valami spéci cuccal?

Figyelt kérdés

2013. okt. 25. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen minden Audi A1-ben így van!! csak a Márkaszervizbe nyitják ki egy sima égő cseréhez is el kell vinned
2013. okt. 25. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
ilyen kocsid van? mert igaza volt az elsőnek egy A1 tulaja
2013. okt. 25. 15:50
 3/13 szentesipeti válasza:
Az új típusnál így van de a réginél ki lehet nyitni ami az auditól elég nagy hülyeség volt én a Székesfehérvári audi márka kereskedésben dolgozok és sok embernek nem tetszik
2013. okt. 25. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
szentesipeti a régieknél is igy van :)egy audi tulaja nekem régi vna!
2013. okt. 25. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez biztos így van? Láttam már élőben pár Audi tulajt, hogy felnyitotta a motorháztetejét. Régi, meg pár éveset is. Teljesen újat még nem. De akkor pl. ahhoz, hogy ablakmosóval utántöltse az ember, vagy fékfolyadékkal, esetleg olajszintmérést csináljon is el kell vinni szervizbe és fizetni még azért is, hogy felnyissák? Mert ez azért elég durva lenne...
2013. okt. 25. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezt még nem is hallottam! Miért nem lehet??
2013. okt. 25. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:

5-ös

Itt csak az A1-ről van szó, nem minden Audi ilyen.

2013. okt. 25. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
#5-el értek egyet én is, hogy nézi meg a nívót, hogy tölti után azokat a folyadékokat amiket kell? Jó nagy marketingje lenne ezzel a szériával az Audinak, egyébként én sem hallottam még ezt.
2013. okt. 25. 16:49
 9/13 Beviz Elek ***** válasza:

Én erröl nem tudtam, de várható volt... sajnos erre fejlödik a világ.

Nem értem, hogy miért várják el az emberektöl, hogy tudjanak vezetni. Sokan már most nem tudják, hogy hogy müködik az autó (és sokat segít, ha tudod mi miért, hogy van).

Kerékcsere, parkolás, izzócsere? Amit tud, elintézi az autó, amit nem, azt majd a szervíz. Legyen minimum 2 pedál, kormány, index, ezekhez kell csak érteni.

Beszélgettem egy londoni csajjal, 5 éve van egy 7-8 éves Corsaja.

-mennyit zabál?

-nem tudom, kellene tudni?

-jó ha tisztában van vele az ember. azért eléggé új verda, nem mutatja valahol?

-nem tudom

-azok a gombok mit csinálnak? Ha nyomkodod, nem ír ki infókat? (Külsö hömérséklet, átlag fogy, pillanatnyi fogy, stb)

-nem tudom, sosem nyomkodtam

5 éve használja

2013. okt. 25. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Audi A1-ben akkor az is marhajó, ha esetleg szar a kocsi és eszi az olajat. És ezt tudja a sofőr, vitt is magával olajat az útra. Ha a lámpa felvillan, hogy kevés az olaj, esetleg ki is fogyott, meg kell állni és újratölteni. De marhajó ha fel se tudja nyitni a motorháztetőt. És mondjuk két város között van egy úton és mindegyik irányba kb 30-40 km. Ráadásul még az is csak falu, ahol nincs szerviz... Pláne Audi márkaszerviz. Szóval ez egy elképesztő nagy baromság ha ez tényleg így van. Meg megveszem a tescoba pár száz forintért a nyári ablakmosót, mert kifogyott, akkor még el kell gurulnom egy Audi márkaszervizbe, hogy valamennyi pénzért felnyissák a motorháztetőt? Vagy ez ingyenes? Tényleg hogy van ez?
2013. okt. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!