Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonom sok benzint kap. Mi...

Simsonom sok benzint kap. Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Szóval beállítottam a súber tolattyú csavart, meg a benzin-leveő csavart is, mégis sok benzint kap, a kipufogó prüszköli a fekete cuccot. A karburátor túlfolyóból is folyik folyamatosan a benzin. Mit csináljak vele?

2013. dec. 27. 13:11
 1/6 anonim válasza:

Én az úszóra gyanakodnék hogy nem e lyukas, vagy hogy a naftaszelep zár e rendesen. (Az a szelep amit az úszó mozgat.)

Egy alapos tisztítás ajánlatos ha már szét van szedve. Ha akkor is sok a benzin akkor pedig még a súbertün tudsz állítani, de szerintem az úszónál lesz a problematika.

2013. dec. 27. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:

A súbertű a legfelső helyzetében van.

Az úszó új a motoron, egy restaurátor csinálta és ő rakta bele, nem hiszem, hogy lyukas lenne, maximum a beállítás nem jó.

Továbbra is köpi magából a benzint mindenféle helyen sajnos. Holnap elvisszük a restaurátorhoz aki csinálta és beállítja. Szerintem nem nagy a baj.

2013. dec. 27. 19:42
 3/6 anonim válasza:
Én sem gondolom hogy nagy lenne a baj. :) Én is karbi problémákkal küzdök amúgy, de én egy DR 500-asnak a MIKUNI karbijával szenvedek, és hogy mégjobb legyen a helyzet ezen van gyorsítófúvókától kezdve a memránon keresztül a mittom én még hogy min át minden :D Nekem azt csinálja hogy megszívja magát benzinnel, aztán leáll a motor mert kiürül a karbi. De amikor meg újra megtelik benzinnel akkor meg annyi benzint köp a hengerbe hogy a kipufogónyíláson csak úgy köpi kifelé. :D
2013. dec. 28. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Karburátor felújító szett kb 1200 Ft.-

Ebben benn e van a tömítés, összes fúvóka. Ha gondolod még veszel egy új úszót. Fúvókákat kicseréled, úszót beállítod hogy ne csordogáljon a túlfolyón. Benzin-levegő beállítása és kész is.

A kipufogón át köpködő cucc lehet a rövid távoktól is, mikor nem melegszik fel a kipufogó és a lecsapódó vízpárás olajos sár hurutyol benne!

2013. dec. 30. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A hármasnak üzenem (meg mindenki másnak), hogy használjatok a bezin csap alatt pluszban egy benzinszűrőt, így a tankból távozó rozsdás szmötyik és az otthoni benzinkanna alkán lebegő trutyik nem a karbiban fognak fennakadni, hanem eme szűrőn amit egy mozdulattal cserélni lehet. Utána aligha lesz gond a benzinellátással.
2013. dec. 30. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Van benzin szűrő a karbi előtt...
2014. jan. 1. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!