Simsonom sok benzint kap. Mi lehet vele?
Én az úszóra gyanakodnék hogy nem e lyukas, vagy hogy a naftaszelep zár e rendesen. (Az a szelep amit az úszó mozgat.)
Egy alapos tisztítás ajánlatos ha már szét van szedve. Ha akkor is sok a benzin akkor pedig még a súbertün tudsz állítani, de szerintem az úszónál lesz a problematika.
A súbertű a legfelső helyzetében van.
Az úszó új a motoron, egy restaurátor csinálta és ő rakta bele, nem hiszem, hogy lyukas lenne, maximum a beállítás nem jó.
Továbbra is köpi magából a benzint mindenféle helyen sajnos. Holnap elvisszük a restaurátorhoz aki csinálta és beállítja. Szerintem nem nagy a baj.
Karburátor felújító szett kb 1200 Ft.-
Ebben benn e van a tömítés, összes fúvóka. Ha gondolod még veszel egy új úszót. Fúvókákat kicseréled, úszót beállítod hogy ne csordogáljon a túlfolyón. Benzin-levegő beállítása és kész is.
A kipufogón át köpködő cucc lehet a rövid távoktól is, mikor nem melegszik fel a kipufogó és a lecsapódó vízpárás olajos sár hurutyol benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!