Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen hobby autót ajánlotok...

Milyen hobby autót ajánlotok a nem hétköznapokra?

Figyelt kérdés

Egy sport vagy sportos autót szeretnék venni, nem mindennapos használatra. Egyetlen fontos dolog nekem, hogy a motorja jól tuningolható legyen, és itt nem arra gondolok, hogy sport légszűrő és egy kipufogódob, hanem turbó, új elektronika és sport kipufogó rendszer. Teljesen mindegy, hogy első vagy hátsó kerekes. Mindegy, hogy sedan vagy coupe. Az a lényeg, hogy sport/sportos autó legyen.

Csak az autóra, 600 ezrem van, ezen kívül még van a papírokra és esetleges szervizelésre. Milyen autót ajánlotok?

2013. dec. 26. 09:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Tudom ismerem a történeted nagyából :)

Suzukival kezdted, ami közös volt apáddal. Most egy Accordot hajtasz, asszem 2.2 Dízelt. Kint dolgozol németben. Nem szereted a német kocsikat kivéve az a6-os audit :) ennyire emlékszem hirtelen :)

2013. dec. 26. 23:26
 32/34 anonim ***** válasza:
A végén még kiderül hogy cimbik vagytok :)
2013. dec. 27. 02:38
 33/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk mi barátok, de ellenségek se. Nincs nekem semmi bajom macilacival, de sajnos sokan vannak akik ha már meglátják, hogy japán linkek vannak, akkor egyből piros kezeznek. Túl sok német párti ember van, akik nem tudják elfogadni, hogy a japánok is nagyon jó autókat gyártanak. Sőt, szerintem még sokkal jobbakat is.

Nem régiben én is német párti voltam, lehet, hogy a német kényelmesebb, vagy elvileg tartósabb. De nekem volt két autóm eddig:

1. Volkswagen Golf 3 1.4-es motorral. Igazi aszfalt szaggató volt a maga 60 lóerejével. Kényelemről inkább ne is nagyon beszéljünk, mert nem volt egy hűdenagy szám. Utazásokkor azt éreztem, hogy jajj de jó, elvisz ahova kell. De vettem egy másik autót.

2. Honda Civic EK 1.4-es motorral. Ez se túl erős, de 90 lóerő városba bőven elég. Kényelem itt se volt sok, mivel kagyló ülést szereltem be és megültettem az autót, szóval a komfortérzet teljesen eltünt. De amikor vezettem wn sokkal jobban élveztem, mint a 3-as golfot. Mióta megvettem a civicet azóta vagyok japán párti. Néhány német fan kipróbálhatna néhe-néha egy japánt. Szüleim is németről áttértek japánra, úgyhogy csak nem olyan rossz autók. Ja és a civicem kevesebbet volt eddig szervízben, mint a golf. Pedig mind kettő jó állapotban van/volt.

2013. dec. 27. 08:03
 34/34 anonim ***** válasza:

Erről német-japán vitáról csak annyit teszek hozzá,hogy szerintem ezen nincs mit vitázni,mindkét helyről jó kocsikat gyártanak,a németeknél a minőség az erősebb a japánoknál pedig az új fejlesztések mármint technikailag jobbak.

Én szeretem az egyszerűbb dolgokat amikhez még hozzá is lehet nyúlni,nos ezt már japóknál nem teszed meg :)

De felesleges ezeken szívózni mert egyik sem gyárt hulladékokat és aki ezen felpörög,annak csak gratulálni tudok! :)

2013. dec. 27. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!