Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlotok?

Milyen motort ajánlotok?

Figyelt kérdés

abszolút nem értek a motorokhoz, ma pattant ki a fejemből, hogy a munkahelyem úgy is közel van, meg igazából mindent városon belül csinálok, így az autót leváltva inkább valami kisebb motorral ingáznék! egy teljesen átlagos 50 ccm alatti motort keresek, amivel lehet tartani a városi forgalmat, motorokhoz képest is keveset eszik, valamint legyen olcsó...50-100e forintból kijön már egy ilyen?

ha igen, akkor konkrét Motorokat is szívesen vennék tippnek

2013. dec. 22. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Simson,Honda Dio
2013. dec. 22. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

az összes yamaha robogó (pl: aerox, bws) nagyon jó, haverom honda dio-ja is örök darab, ugyan úgy mint az én kis yamaha mint-em.

Az új aprilliákat kerüld mert túl elektronikázottak meg a keretből is kilógnak

használtan ennyiért kínait se vegyél!

A legjobb választás ennyi pénzért ilyen célokra egy régebbi japán robogó lenne. Suzuki, Yamaha, Honda ezek között keresgélj.

2013. dec. 22. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Robogót ajánlanék. Yamaha Aerox és Gilera Runner a két kedvencem ebben a kategóriában.
2013. dec. 22. 22:19
 4/5 Lipton. ***** válasza:
Honda mtx 50, 100 ezer körül már találsz értelmeset :)
2013. dec. 23. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
ám 187 cm és 102 kg vagyok, egyik ismerősöm azt mondta, hogy pl a honda dio kicsi lenne nekem, idézem: "úgy néznél ki rajta, mint majom a köszörűkövön. " :D
2013. dec. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!