Trabant elindul 18 év állás után?
Figyelt kérdés
Kinéztem 2 Trabit az egyik 8-éve áll egyhelyben egy fa alatt a másik 18-éve áll egy melléképület mögött mind a kettő 2T a 18-éve áló 1976-os 6v megszakítós a másik 1985-ös 12v tirisztoros. Ezeket be lehetne még valahogy indítani? Határba járásra kéne,mindkettő egy tulajnál van és ingyen odaadja őket,főleg a 18-évet állt érdekel: már tengelyig elsüllyedt a földben,körbenőték a bokrok STB mit kell vele csinálni hogy elinduljon? A másik még nincs elsűllyedve de a bokrok azt is jól körbenőték. Az gondolom kevesebb munkával elindítható. Egyébként ami 8 évet állt abba 90.123 km-van a 18-évet állt trabiba 23.579km-van2013. dec. 25. 22:47
11/14 anonim válasza:
Jól döntöttél, én is elhoztam volna mind a kettőt, bár én is találnék így Trabantot, még a Simsonom is odaadnám cserébe érte (értük). :)
12/14 anonim válasza:
Akkor jó szerelgetést! :)
Én is csinálnék ilyet, de sajnos nincs rá időm.
13/14 A kérdező kommentje:
Én azért a Simsonjaimat lehet hogy nem adnám oda,amúgy a 8 évet állt meglepően jó minden szempontból csak pár apró rozsdafolt + a papírjai is megvannak tehát elképzelehető hogy valaha még forgalomban lessz a kis Trabi. A 18 évet állt sajnos elég korrodált például a hátsó kerekei nem forognak és sajnos nem a kézifék mert az be sem volt húzva ja meg a padlólemez is lyukas de alkatrésznek a másikhoz teljesen jó!
2014. jan. 12. 09:17
14/14 anonim válasza:
Hát én pont alkatrésznek fogadnám el őket, amúgy a Simsonom azért merném odaadni ilyen esetben, mert én jobban szeretem a négy kereket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!