Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg beakarják vezetni?

Tényleg beakarják vezetni?

Figyelt kérdés
Hallottam h 21évtől lesz jövőre kocsira jogosítvány.
2009. nov. 26. 18:30
 1/7 anonim válasza:
honnan hallottad?
2009. nov. 26. 18:41
 2/7 anonim válasza:
38%
ezt már nagyon régóta pletykálják, valszeg semmi nem lesz belőle. kár.
2009. nov. 26. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Hallottam már én is ilyenről, de ki méri fel hogy valaki mikor alkalmas rá hogy vezessen "agyilag". Valaki örök életére hülye marad. Mért pont 21? Akkor már mértnem 30? Valamelyik mszp-s nek beb.szták a rokonát a parlamentbe megél jól az adófizetőkből és ez jutott az eszébe, kb. hidd el erről van szó. Nem súlyadót fizetünk hanem teljesítményadót. De mire is? Cserébe az utak rendbe vannak? Egy rakás sz.r. az egész. Pont arra kell többet fizetni ami kevésbé szennyezi a környezetet, de azt sem mondanám hogy akinek csak a szutyok autóra telik ne lehessen autója, miért? Ő is dolgozik, még többet is talán. Nekem 17 éves koromtól van meg és nem okoztam b.zdmeg balesetet, nem azért mondom. Talán rájöttek hogy ez értelmetlen dolog, nem biztos, de egyenlőre nincs ilyen.
2009. nov. 26. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden évben felröppennek ilyen pletykák, de nem kell őket elhinni. Mikor 17 voltam és kezdtem a jogsit, akkor is volt egy ilyen, most 19 vagyok és még mindig nem 21 a korhatár.
2009. nov. 26. 19:13
 5/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Ha komoly lenne a pletyka, én is hallottam volna megint.

A korábbi pletyka is arról szólt, hogy az első 2-4 évre csak ideiglenes jogsit adnak, és ha OK vagy és felnőttél akkor kapsz rendeset.

Jövőre kormányváltás lesz, tehát új miniszter, új hivatalok, új tanácsadók stb. ezért sem lesz ebből semmi.

2009. nov. 26. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyik haveromnak, az nagyapja ilyen téren dolgozik, ö mondta, elvileg a 92-esek még letudják majd tenni jövőre is, de amúgy én is utána néztem kicsit, 2006-óta ígérgetik és reméltem valaki többet is tud róla, válaszokat köszönöm :)
2009. nov. 27. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
egyenlőre nincs ilyen. én amúgy meg engedném 17-től, DE pszichológiai vizsgálattal! Találkoztam már olyan 10enévessel, hogy huhh... az is biztos a ferencvárosin szerezte...
2009. nov. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!