Csak szerintem néz ki jól egy Opel Astra G?
Figyelt kérdés
Nemtudom miért de nagyon tetszik,hiába majdnem 15 éve gyártják.2013. dec. 24. 15:06
1/8 Sinead válasza:
Már évek óta nem gyártják. Ha rendesen karban van tartva, garázsban állnak vele, akkor még most is szép lehet.
2/8 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek. Nem sok extrával gyártották őket. Persze láttam már fullosat fedélzetivel és bőrrel, de ezeket inkább a németek vették.
Viszont nagyon jól tuningolható viszonylag olcsón. Számtalan variációban árulnak hozzá lámpákat, lökört és egyéb külső-belső kiegészítőket. Szerintem a kombi szebb is tuningban.
3/8 anonim válasza:
Én ugyan némileg tucatautónak tartom, persze azért tetszik nekem is.
Nem véletlenül vagyok 8 éve szerető gazdája egy 2005-ös 5 ajtós kiadásúnak :)
Sok-sok kilométer van a hátam mögött nulla gond nélkül, a gyári aksi is még csak most kezd haldoklani.
4/8 anonim válasza:
Hát nem túl izgalmas a dizájn, meg túl sokat is láttam belőle, és ettől iszonyatosan unalmas és teljesen észrevehetetlen autó lett számomra, mai napig sokat látni belőle, csak észre nem lehet venni a szürkeségét, persze egy szép felnitől rögtön megváltozik az összkép a dísztárcsás lemezfelnihez képest. :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem az egyik legunalmasabb autó, kívül-belül. 0 stílusa van.
6/8 anonim válasza:
Van egy exem (lány), most 25 éves, amikor együtt voltunk 19 volt és imádta a G Astrát, annyira, hogy azóta magára is tetováltatta a az opel emblémát alatta a G Astra felirattal, szóval igen. Mielőtt még azt hinnéd kamu, elmondanám, hogy nem az! Szóval igen van akinek tetszik. PL egy sztem egy G Astra Coupe f**zán néz ki.
7/8 anonim válasza:
A B Vektra sokkal jobban néz ki.
8/8 anonim válasza:
a g astra coupe jól néz ki ,de a sima g-ék nekem nem nagyon tetszenek, inkább az f astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!