Mi a különbség a 116 és 150 lóerős Astra F GSI között?
Sehol nem találok leírást a 2 típusról hogy mennyit esznek 100on, ill. melyik mennyi idő alatt van 100on.
Segítségetek köszönöm!
ezért valóban nagy "ződ" jár!:)
úgy látom gyorsulásban nincs nagy különbség, csupán 1.50 másodpercel jobb a 150 lovas.
Eesetleg hozzáértők válaszát várnám még, akik használtájk vagy használják még valamelyiket hogy mik az eddigi tapasztalataik.
A városi 10,2 literes fogyasztás 100-on nagyon nagy hülyeség. Sokkal torkosabb ettől az autó, és hiába mondjuk, hogy "óvatosan vezetve megvana 10 literes fogyasztás".. Óvatosan? Szerintem aki óvatosan akar vezetni az nem ilyen autót vesz, hanem inkább az 1,6-os F Astrát.
Nekem egy 2,0 literes Lexus IS200-am van, városabn 13-14 litert eszik, szerintem a GSi Astránál is bőven beszélhetünk ennyiről alaphangon. Egyébként ismerősömnek volt GSi Corsaja, az 12 liter körül kajált városban, bár szerintem ott a chip-tuning miatt volt kevesebb.
ember, nézd már meg mit küldtél! Második linked egy 2 ajtós szedán lépcsőshátú adatai, nem GSi.
Attól, hogy neked lexusod van még fogalmad sincs a gsik fogyaztásáról.
2.0 115 LE pályán 5,5. városban 8,5. Vegysbe elborult elmével sem haladja meg a 10liter.
2.0 150LE előző értékekből vegyél el fél litert. Mert hiszed vagy sem a 16v ráver fogyasztásban a 8v.re
Amugy a 8v gyorsulása 9 másodperc, mert spoileres légellenállási együtthatója jobb mint a sedan astranak.
Haver corsaja meg az én vectrám meg a lexusom.
5 éve bontok és vezetek astra gsiket, magam mentem többször balatonra 8v-ssel és 16v-ssel is.
Amúgy ha jól tudom a vectra kicsit nehezebb autó, mint az astra. Két astra között is lehet különbség. gondos gazdi alatt jobb a fogyasztás, magasabb az élettartam. Tartósan 150-nél is máshogy fogyaszt, meg tartós 110nél is. De ha az 1.2es corsa 8at fogyaszt akkor ott nagy gondok vannak, akkor is ha 20 éves.
3. válaszoló, ahogy andrassygyula írta,fogalmad sincs a Gsi fogyasztásáról.
Mint Gsi16v tulaj,csak megerősíteni tudom amit andrassygyula írt,egyeb a pálya fogyasztásról nem tudok nyilatkozni,de amit leírt az úgy van, bármennyire is hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!