Nektek mi a fontosabb. a sebesség vagy a fordulatszám?
haverom tuning zsigulijából kikapta a sebességmérőt azt mondta nincs rá szüksége mert a sebességet azt érezni kell a kanyarokba, és középre vett egy fordulatszámmérőt meg tett be egy piros lámpát ami kigyullad ha már nagyon bőg a motor.
nektek melyik lenen a fontosabb a sebesség vagy a fordulatszám
ma is mondjuk nem tudom elmondjam e de nagyon állat volt zebra előtt úgy állt meg hogy kézifékkel keresztbe megijedtek a gyalogosok mondanomsem kell én meg égtem mellette kicsit mert néztek minket...
aztán úgy csapta rá kanyarra utánna meg bőgette közbe ki villant az a lámpa is a műszerfalon nem tudom mennyivel de kb 100 nak érződött annyival vette a kanyart de nem tudom mert óra az nincsen benne, aztán csattogtatta a váltót és ráfarolt balra jobbra mondtam mostm eghalok szerencséjére pont volt egy jobbkanyar és oda becsapta, de nem vette el az ökör hanem nyomta a gázt továb.. mondtam én itt ksizállok állj meg, mert még övet sem tudtam benne bekötni magamat, csikos lett a gatyám is majdnem.. ez tök komoly.
igaz kicsit eltértem a tárgytól, de így vezet, tuti megöl valakit egyszer.
a biztonsag, kis baratom, az lenne a fontosabb. a haverodnak csak azt kivanom, hogy a rendor lehetoleg tonfaval rangassa ki a sz*ros 'tuning' zsigabol (ciganymerdzso...) es nyomja a fejet az arasznyi sarba amig megbilincseli.
es bazzzz az ilyeneket sosem kapjak el, csak ha mar megoltek valakit....
Remélem nem egy személyautóval fog találkozni hanem legalább egy Ifával. De inkább egy ZIL-el, vagy hasonlóval.
Persze legjobban akkor járna mindenki ha egy fával kerülne közeli kapcsolatba még mielőtt megöl valakit...
Közúti közlekedésben részt vevő autóknál nincs igazán szükség fordulatszámmérőre. Sőt, ilyen tuning szarokon sincs, mert a fordulatot a motor hangjából meg lehet ítélni. Sok autót már gyárilag nélküle készítenek el.
A haverodnak nagy szerencséje volt, hogy eddig nem kapták ki az autójából. Egy ilyen zebránál elkövetett "vagány" kézifékes megállás után én biztos megnézném magamnak közelebbről, de legalábbis letörném a visszapillantó tükrét... az úgysem kell neki ha bevonták a jogsiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!