Daewoo Tico hidegen miért pörgeti fel az alapjáratot az egekbe?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy most azt fogják tanácsolni, hogy mind ilyen.....stb! Most az ősszel vettem én is egyet, de apósomnak új korától van egy ilyen autója és ő még emlékszik rá, hogy eleinte nem bőgött így. Szóval valami megoldást keresek egy hozzáértőtől és nem találgatásokat várok.2013. dec. 22. 11:34
1/4 anonim válasza:
Hát pedig mást nem nagyon lehet mondani, tényleg ilyenek amíg be nem melegszenek, utána már csendben van.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor gyárilag miért nem bömbölt???
2013. dec. 22. 22:21
3/4 anonim válasza:
Lévén hogy,karburátoros..valszeg,kikéne pucolni,karbantartani..és akkor nem húzná rá tökig a szivatót.. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Na ez remek ötlet! Nagyon köszönöm.
Nekem is eszembe jutott, de a motoromból kiindulva, amin kb 2 évig szívtam, mert a szerelők nem értettek hozzá és sikeresen el...ták, ezért inkább hagyom bömbölni. Sajnos a legtöbb szerelőnek egy nagyon nagy hiányossága a karbi pucolás és főképpen a szinkron. Az újabb kiadású "szerelők" meg inkább csak számítógépes alkatrészcserélők!!!
Ami még működik azt nem piszkáltatom!!!
Viszont kap egy liter den.szeszt, az régen a kétütemű időszakban is bevált, hátha most is, csak lehet hogy lemar mindent a tankról is és jól eldugít majd mindent.
:)
2013. dec. 23. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!