Simsongabor kérdése:
Miért nem racsnizik a berúgókar? Simson s51
Figyelt kérdés
Amikor rarugok és jön vissza nem recseg visszafelé hanem simàn jön és a kuplung tengelyt is hajtja visszafele is. Most raktam ossze a blokkot.2013. dec. 22. 10:43
1/3 mester911 válasza:
Üdv!próbáld meg először is kézzel lefogni a kuplungtengelyt,hogy akkor is hajtja-e.mert így nincs semmi ellenállása ha nincs rajt a kuplung,vagy a gyertya a hengerben.Ha rúgásra meghajt rendesen,és ha lefogod akkor visszaracsnizik,és a kuplung tengely kézzel való forgatására nem hallasz racsnizó hangot akkor jó.Ha ez már megvolt és mindig nem jó,akkor a berúgó tengelyen lévő fogaskerék 6-os stiftje nincs bent a helyén,vagy a vályatba(pályába )ami az öntvényben van neki kialakítva.mikor megrúgod akkor a fogaskereket kitolja.Nézd át ezeket.Ha valami nem megy akkor írj.Üdv : Balázs
2/3 mester911 válasza:
Persze arra tekerd meg kézzel a tengelyt amerre a forgásiránya van :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, nem volt semmi baja, csak úgy emlékeztem, hogy állandóan racsniznia kell, de amikor rátettem a kuplungot már jó volt :D
2013. dec. 23. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!