Szerintetek érdemes folytatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sajnos nemrég volt a 4. forgalmi vizsgám amin megint megbuktattak. Jövőre lesz az 5.-ik. Egyre inkább azt érzem hogy ha nem tudok átmenni 5.-jére sem akkor inkább feladom. Nem tudom, hogy van-e értelme folytatni egyáltalán igazából már az 5.-re sem megyek el szívesen. Csak muszáj mert a barátom sem hagy vele békén...Ha valaki 5. vizsgáján is megbukik szerintetek érdemes folytatni az egészet? Köszönöm a válaszokat.2013. dec. 21. 22:51
1/4 anonim válasza:
Szívem szerint azt mondanám, hogy ne add fel, meg hajrá, meg mindenki meg tudja csinálni, de ha szombat du. kimegyek a forgalomba és kerülgetem a vasárnapi autósokat, elgondolkozom rajta, hogy vajon tényleg jár-e mindenkinek a jogsi...
2/4 anonim válasza:
Hello! Az sem mindegy hogy min buksz el. Mert ha apróságokon akkor főleg érdemes folytatni. Ha jól értelmezem nő vagy és a párod erőlteti, na ez sincs jó hatással. De már átmentél a kresz vizsgán, nem tudom most külön van e a rutin vagy csak lesz, de ha igen már azon is átmentél. Az én feleségem is elindult valamikor kresz vizsgára, megbukott és elment a kedve, számítógépen csak így poénból itthon töltöttünk kresz tesztet és átmenne, és látom hogy érti a kreszt mert közlekedés közben beszélgetés része néha + egyszer egy mellékúton kipróbáltuk a vezetést, egyetlen egyszer fulladt le az autó utána már ment. Ne add fel, én még pávra is elmennék, ha akarok jogsit.
3/4 anonim válasza:
Miért buktál meg eddig? Ez nagyon nem mindegy. Ha olyan helyzeteket okoztál amik potenciálisan balesetveszélyesek, akkor jobb nem erőltetni. Ha csak sebességtúllépés, lassú haladás, lefulladás, stb miatt buksz, akkor viszont gyakorold még.
Vizsgán vezess lassan (meg ne próbáld megközelíteni a megengedett maximumot! Ezért max egy hibapont jár, cserébe sokkal nyugodtabb a tempó és lesz mindenre idő), mindig tervezz előre (ha látod, hogy régóta zöld egy lámpa, készülj a pirosra, ha kék tábla mutatja, hogy változnak a sávok, készülj rá, stb.), figyeld a táblákat, minden manővert lassan, nyugodtan hajts végre (főleg a sávváltást).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elöször azért buktam meg mer nagyon remegett is a lábam meg elfelejtettem az indexet kitenni a parkolásnál. másodszorra füstölt a kuplung, Harmadszorra nem áltam meg a stop táblánál, negyedszerre azért mer olyan utcába voltam ahol nehezen lehetet látni hogy jobbrol érkezik e jármü vagy sem....és elkezdtem indexelni kigurultam a kocsival és akkor vettem észre h jönnek jobbrol...lefékeztem és az oktatom is belefékezett.... :(
2013. dec. 21. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!