Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem alakult ki szerelem, érdemes tovább folytatni?
2 hónapja ismerek egy férfit, azóta randizunk. Munkája és edzés miatt kevesebbet találkozunk. Ami zavar benne, hogy ezer arca van, van amikor nagyon gyerekes, akkor nehezen bírom elviselni is. Ő már jött azzal, hogy járjunk, de én még mondtam, hogy találkozgassunk még. Oké, megértette.
Nagyon ritkán tesz gesztusokat, néha úgy üldögélünk egymás mellett, mint 2 haver. Volt már, hogy próbáltam közeledni felé, de akkor kinevetett, azóta nem csinálom... Magától már nem tesz semmit, csak akkor ha búcsúzunk, megcsókol. De csak ennyi, semmi más. Igazából, mint embert, kedvelem csak, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy lefeküdjek vele, nem tudom, hogy azért, mert nem alakult még ki így vonzalom vagy nem is fog? Úgy érzem, ha jönne egy "tökösebb" és határozottabb pasi, az simán lecsapna a kezéről...
Amiket hiányolok, mondtam már neki, de nem nagyon változik... Meg úgy érzem, hogy könnyen túl tudnék lépni rajta, ami lehet megint gond... 23L
Igen, sok oka lehet amiért nem lép le..
az én exem sem ment magától úgy kellett segberúgnom pedig nem volt szerelmes nem szeretett engem. Sajnos sok a gyáva és kényelmes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!