Első autónak Citroen BX?
Max 170-180 ezer ft. (csak autóra, tehát ebbe nincs benne a kötelező papírozások.)
Ladát akartam. Azt mondták nézzek valami modernebbet. Már meg a kinézett "modernebbem" sem az igazi :D
Külsőre keresgetek autókat s ami megtetszik annak jobban utána olvasok.
(Swift nem kő. Unalmas. Egyéb bajom nincs vele.)
Én egy ilyet ajánlok, mert ilyennel van tapasztalatom:
Én lassan 5 éve vettem az enyémet 180 ezerért (igaz, az egy Coupe kasztnis változat), és azóta semmi baja, megbízható kis autó. Ennyi pénzért nagyobban ne nagyon gondolkodj, örülj, ha találsz jót. Ha érdekel a Polokról pár infó (fogyasztás, alkatrész ár, fenntartás, ilyenek), szólj, szívesen leírom, amit tudni kell róla úgy általánosságban.
Kicsit drágább:
( de autó-motor vétel nincs alku nélkül :) Igaz eddig csak motort vettem párszor)
nos?
ha unalmas autót akarsz, akkor wolksvagen.
Nekem citroen DS volt az első autóm, most is az.
A BX majdnem olyan különleges, ha egyedi és kényelmes autót akarsz, akkor BX, de érdemes találni egy olyan szerelőt, aki ért a citroenek hidraulikájához, mert sok a kontár, akik miatt magyarországon rossz híre van a hidraulikus citroeneknek.
Téged amúgy vonzanak az ilyen roncsok kedves kérdező?
Ajánlottunk, ezeknél sokkal esztétikusabbat, de te mész a saját fejd után, akkor minek kérdezed meg?
A véleményem erről az autóról, hogy jó. VOLT 30 évvel ezelőtt.
Futott km: 302 520 km no comment..
Amit az előző válaszoló linkelt, sokkal inkább autó, mint ez a bontószökevény. De ha neked ez tetszik hajrá.. csak ne csodálkozz, ha menni nem fogsz tudni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!