Milyen autónak van megjelenése 18-20 éves fiatalnak pár száz ezért?
Szoval amit értek, hogy nem egy "olcsó szar" kis torger gyereket leszoritom az útról hadd fosson be!
Szóval nem vesznek semmive az úton más közlekedők. Mert Magyarországon szokás mást a kocsija alapján megítélni!
Milyen autó van használtan pár száz ezerért, ami jó egy fiatalnak, nem fogyaszt sokat, nem kell sokat kolteni a javitasra, és nem néznek át rajta?
10-es gratulálok, egy igyzi szerencsétlen beszólogatós netvitéz habiszti szerencsétlen vagy, egy fillért nem ér a bőröd!
A párszázas katba esetleg A vectra?! Nem tekintélyt parancsoló, de egész nagy, és 1.7 dízellel egész takarékos lehet.
Hát nem tudom én sokáig egy 1.0 swiftel róttam az utakat és nem sokszor volt olyan hogy le akartak volna tolni az útról.A hülyék meg úgy is a seggedbe másznak provokálnak akármilyen autóval is mégy!
De mivel nagy autó kell neked mit szólnál a Toyota carinához.Nagy kényelmes utastere van a formája sem tűnik nagyon elavultnak a mostani autók között sem.Nekem 2.0 Szívó dízeles volt belőle,de mivel benned ott a verseny szellem neked inkább valamelyik benzinest ajánlanám.Az 1.6 benzinesek viszonylag takarékosak városban 8 országúton akár 6-6.5 literes fogyasztást is ki lehet hozni velük!
itt egy pár carina
De ha a pár száz ezret 1-2 száz ezerre értetted annyiért ilyet sem kapsz ,legalábbis olyat ami működik!
Nekem egy piros tűzoltósági ZUK-om van (már leszerelt autó), bőven párszázezer alatt volt az ára, nem nagyon kell javítani, nagyon feltünő, és mindig előre engednek. cserébe sokat fogyaszt, de csajozni is jó vele.
Egyébként neked egy 80-as évek beli jó állapoti kisebb japán autó való. Azok öreg koruk ellenére is megbízhatók és keveset fogyasztanak, de mennek is ha kell.
A Vectra, Carina, Bravo? Ezek az autók fel sem tűnnek, a kérdezőnek nem ilyen kell.
Miért nem ajánlja senki pl. a "C" Omegát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!