Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes tanyára...

Milyen autót érdemes tanyára venni?

Figyelt kérdés

Párommal tanyára szeretnénk költözni, ezért elengedhetetlen lenne az autó. Jogosítvány folyamatban van, viszont egyikünk sem ért igazán a kocsikhoz. Inkább egy öregebb autóra gondolunk, mert a külső, lóerő, stb. nem számít, csak hogy segítségünkre legyen a tanyán.

Összegezve: idősebb, minél kevesebbet fogyaszt, nem drágák az alkatrészei (ha javítani kell), bírja az utak strapáját.

A válaszokat előre is köszi

2013. dec. 17. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne öreg, vagy egyszerű autót vegyetek, hanem valami terepjárót: Suzuki Jimny, Lada Niva, régebbi Mitsubishi Pajero, stb.
2013. dec. 17. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Szerintem nézegess Suzuki Samurai-t. Kicsi, keveset fogyaszt és terepgumival szinte bárhol elmegy.
2013. dec. 17. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne már... Az a swift hiába összkerekes. Kevés a hasmagassága, hiába is lenne rajta "terepesebb" gumi.

Opciókat fentebb leírták ami szóba jöhet.

2013. dec. 17. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi tanyán lakunk,bár főút mellett,150-200 méter a bejáró.

Ha ebből indulok ki és abból,hogy közel a buszmegálló,illetve a város,én nem vennék autót.

Mivel már megvolt és olyan 200 ezerért lehetett volna eladni,így maradt a Suzuki swift,1993-as évjáratú.Nagyon praktikus,hátul 2 gyerekülés és egy magasító elfér.Keveset fogyaszt,5-6 liter körül ténylegesen.Szervizelni is olcsó,olajcserén,kopásokon kívül nem nagyon kellett költeni rá(használat függő)

Én ezt vennék,ha nem kell terepjáró a vonóhorog viszont nagyon jó szolgálatot tehet,ha hozni-vinni kell valamit:-)

Van még egy régi Mercink is,az az enyém,nagyon alacsony autó,ültetett,1988-as,de nagyon szép állapotú.Azt ritkán használjuk,olyan "gengszter" autó.Nekünk ez is jó lenne,mert tényleg szuper az út,de ezt meghagytuk alkalmi használatra.Lassan már veterán.Én bicajjal járok egyébként meg busszal,nem szeretek autózni 5-10 kilométerre.

2013. dec. 17. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.