Tönkre fog menni így a kocsim? /bővebben lent/?
Helló mindenkinek
Van egy Suzuki Marutim és elég sok dolgot hoztam már vele xD
Pl sódert bútorokat 3 m fa gerendákat ma pl apránként elhoztam egy köbméter fát.Szerintetek ártok ezzel a motornak vagy a kocsinak??
És mi mehet tönkre benne ha tovább hordok ilyen dolgokat.
Ja amúgy csak ritkán hordok havonta 1-2 szer ilyen dolgokat.
Ha nem pakolod túl akkor nem, egyébként előbb ártasz vele a futóműnek ha túlrakodod ráadásul nem óvatosan vezeted hanem odavágod minden kátyuba.
Amúgy ha ennyi mindent hordasz vele szerintem egyszerübb lenne egy vonóhorog meg egy utánfutó, ha még nem lenne.
Ha túlterheled akkor a futóműnek és a kuplungnak árthatsz, másnak nem nagyon..
namnost ez az "ártás" a kuplungnál úgy néz ki hogy mondjuk ha rendszeresen hordasz vele vagy vontatssz vele akkor nem 80 ezer km ig fogja birni a kuplungod hanem csak 70 ezer - ig.
Csak irtam egy egy számot...
"Amúgy ha ennyi mindent hordasz vele szerintem egyszerübb lenne egy vonóhorog meg egy utánfutó, ha még nem lenne.
"
Az nincs sajnos de nem hordok vele túl gyakran ilyen dolgokat.Írtam is hogy havonta 2-3 szoktam vagy még kevesebbszer és így nem érné meg rátetetni mert nem biztos hogy utána kihasználnám.
Meg még után futót is kölcsönözni vagy venni kellene és így már nekem nem érné meg :S
persze lehet hogy jobban járnék de ha úgy vesszük ugyan úgy rajta lesz a teher csak nem ártok annyira a felfüggesztéseknek.
Na majd meglátom hogy meddig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!