Melyik a legolcsóbb és azért "megbízható" városi terepjáró? (crossover) toyota rav4? audi Q7 (bár ez drága)?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 01:54
1/9 anonim válasza:
Ha OLCSÓT keresel és szóba kerül az Audi Q7, ott nincs gond!
2/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Dacia Duster.
Ennél olcsóbb nincs, persze itt jöhet a felhördülés sokaktól, hogy ez egy ócska román sz.ar.
3/9 anonim válasza:
rav4 az jó,ismerősömnek is az van és keveset is fogyaszt,és úgy jó kis gép ,de nekem külsőre nem jön be.Természetesen ezek földúton meghalnának :)
4/9 anonim válasza:
Gondolom nagyon sok hegyet kell megmászni a városban, azért kell ilyen autó.
:D
5/9 A kérdező kommentje:
A Q7-et csak azert mondtam, mert ez a masik amit meg igy hallottam, nem sok ilyen autot ismerek. Ar-ertek aranyban mi lenne a legjobb választás?
2013. dec. 15. 13:13
6/9 anonim válasza:
"rav4 az jó,ismerősömnek is az van és keveset is fogyaszt,és úgy jó kis gép ,de nekem külsőre nem jön be.Természetesen ezek földúton meghalnának :)"
Ismerősömnek van RAV4-e, összkerekes, felezős, terep gumikkal. Nem hal az meg földúton, bárhol elmegy, ahol a Niva is :D
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Ha lehet ne újakról beszéljünk, hanem használtakról. Lehet régebbi évjáratú is bőven. Újat soha nem szeretnék.
2013. dec. 15. 17:56
9/9 anonim válasza:
Ha megbízhatót akarsz jó áron, aminek 5 csillagos a töréstesztje, kicsi a fogyasztása, kényelmes, akkor a helyedben Nissan Qashqai-t venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!