Milyen márkájú terepjárók a legjobbak motor, futómű szempontjából?
A külleme elég mellékes, inkább a fent említettek számítanának.
Egy ilyen terepjáró mennyit kóstálhat?
Mi a véleményetek a Ford terepjárókról, mert elsősorban arra gondoltam. (Autót szeretnék venni)
Még csak most pattant ki a fejemből az ötlet, tippeket kérnék! 10 millió fölé nem gonodoltam menni.
Autószakértők válaszait várom, zöldet kap mindenki!!!
Nem tudom mire szeretnéd használni! Ha nem akarsz kemény terepen menni akkor szerintem egy Toyota land Cruiser jó választás lenne.Kényelmes tágas családi autó.
De ha komolyabb terepeken is akarsz menni akkor Toyota Hy luxot tudom ajánlani.Ezekből újat is kapsz 10 milcsiből és még pénzed is marad.Ezt inkább manuális sebváltóval venném!
A fordok azok egész jók!
Ami még jobb az a Jeep,Uaz,
Ennyi pénzért használtan vrnnék egy G Mercit. Megfelő gumikkal tökéletes terepjáró. 3 difizár, felező, erős motorok, magas építés, rövid tengelytáv.
Minden, ami egy jó terepjáróhoz kell.
Szerintem a Land Cruiser is terepre való.
De ha tényleg kemény terepre kellene akkor szerinted egy 10 milliós autó megérné terepen karcolni, törni, szétb#szni? Ha terepre kell akkor valami 1 milliós Samurai vagy Jimny.
De én aszfaltra/földútra nem vennék terepjárót.Max. Egy SUV.Pl. RAV4, ASX,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!