Mi a különbség a madaras tesco-s fagyálló és mondjuk egy GM fagyálló között (az árán kívül)?
Azért kérdezem mert ismerőstől kaptam egy kanna madaras tescos fagyállót és most le akarom cserélni az autóban (21 éves Corsa A).
Csak az a kérdésem, hogy ezt beleöntsem-e vagy inkább vegyek GM-es vagy egyéb fagyállót?
A válaszokat köszönöm!
annyiban különbözik, mint a tescos keksz aminek a gyártója a győri keksz...
csak át van címkézve tescosra
Még létezik olyan fagyálló, ami kikezdi az alut? 8-o És azt kinek árulják? Kb. 25 éve minden autóban alu hűtő van gyárilag. A hengerfej meg már a szocializmusban is aluból volt...
A kérdésre válaszolva: különbség lehet a higítás is. Attól, hogy valamira rá van írva, hogy "koncentrátum, -72 fok" attól még simán meglehet, hogy a gyártó megpancsolta. Én 2006-ban beszoptam ilyennel, be is fagyott miatta a motorom, szóval a gyanúsan olcsó fagyállókat inkább méressétek meg a kutassal, nem-e tréfli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!