Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gondja a Toyota...

Mi lehet a gondja a Toyota Hiluxnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2003-as 2,5 d4d Toyota Hiluxom és olyan problémám adódott vele hogy reggel hidegen a bal elejénél kortató hangot ad ki , ami függ a kocsi sebességétől, minél gyorsabban megyek annál hangosabb. Ez megszűnik hidegtől függően kb 20-25 km megtétele utn. Van valami ötletetek hogy szakértelem nélkül mit nézzek meg vagy szervíz?

2013. dec. 12. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szakértelem nélkül semmit!
2013. dec. 12. 08:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem ám hogy szétbontom az autó elejét meg ilyenek, hanem hátha valakinek is volt ilyen hasonló "élménye" és le kell valahol csak zsírozni pl. amiatt meg nem akarom elvinni szervízbe hogy rányomnak egy kevés zsírt 10 ezerért.
2013. dec. 12. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kerékcsapágyra tippelnék ,de azt zsírozni se tudod és nem is szabadna abba hagynia a "kortatást".
2013. dec. 12. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem akkor az a biztos ha elviszem, nekem is az a furcsa hogy mihelyst a futómű "bemelegszik" abbamarad és csak akkor jelentkezik ha utána áll a hidegbe.
2013. dec. 12. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
kerékcsapágynál van egy porzáró szimmering....az lesz a hibás.meg kell tisztítani és vékony zsírt neki.
2013. dec. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!