Autóhifi, elbírja ezt a hangfalat?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy ilyen autórádiót: [link] , amit tegnap be is szereltettem, és nem voltam elkápráztatva a hangzásától, a gyári hangszórók miatt... Azon gondolkodtam hogy van nekem itthol 2 db ilyen hangfalam: [link] , és az érdekelne hogy ele bírja a rádió erősítő nélkül?2013. dec. 11. 15:27
1/3 dirtboy 

válasza:

halkan fog szólni,az autórádiók kevés wattot adnak,a valós az kb 10-20watt lehet de az is gyenge minőségű,nem fog szépen szólni csak erősítővel az autós hangszóró is.
ez még csak nem is autós hangszóró.dupla olyan ellenállás.
ne rakd bele mert sz ar lesz,vegyél egy kis kétcsatis erősítőt meg egy első szettet aztán jobb lesz.
ha később tervezed a jobb rendszert akkor viszont érdemesebb lenne 4csatis erőt venni.
ajtókat majd bitumenlapozd,sokat dob a hangon.
2/3 anonim 

válasza:

mire kell a hang? Csak normálisan zenét hallgatni?
Mert ahhoz nem kell semmi csak egy jó első szett, és hátra is valamilyen pár.
3/3 dirtboy 

válasza:

ma 08:02
nem
csak egy jó első szett kell és szigetelt ajtó,hátra max mélyláda kell de mély közép és magasabb frekvenciákat sugározó hangszó már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!