Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóhifi fejegységről? Sony vagy Pioneer?

Figyelt kérdés

Fejegység vásárlás előtt állok, 15 ezer ft-ot szánnék rá. Kettőt néztem ki magamnak:

[link]

Szerintetek átlagos felhasználásra megfelel? Vagy inkább válasszam ezt? [link]

A Sony és a Pioneer közül melyik a jobb? Kinek melyikkel van esetleg személyes tapasztalata?

2013. nov. 30. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából mindkettő jónak mondható, nekem személyes tapasztalatom csak egy SONY fejegységgel van, az viszont 8 éve gond nélkül kiszolgál engem. Egyedüli hiba télen jelentkezik, ilyenkor amíg fel nem melegszik az autó utastere teljesen megzavarodik az elektronikája és nem lehet szabályozni a hangerőt, meg számot sem tudok léptetni.

Ez a jelenség 2 éve jön elő, de csak ha a kinti levegő 0°C alatt van. Indulás után 10 perccel már teljesen jó szokott lenni.

2013. nov. 30. 13:31
 2/3 dirtboy ***** válasza:

nem akarlak megbántani de ilyen árkategóriában mindegy melyik, egyik sem egy minőségi cucc.

esetleg próbálj meg használtan szerezni ennyi pénzért mert újonnan ezek max gyári fos hangszórókhoz lesz jó hogy hallgathasd rajta a class fmet.

2013. nov. 30. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem volt sony, és van meg volt pioneer is.

8 éves pioneerom hibátlan, ellenben a sony két év után felmondta a szolgálatot.

2013. nov. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!