Peugeot 206 HDi-n hol találom a sebességváltó olajellenőrző pálcáját (ha van egyáltalán ilyen rajta)?
Figyelt kérdés
peugeot, sebességváltó, olaj, pálca2013. dec. 9. 20:56
1/4 anonim válasza:
Nincs rajta nívópálca, csak az oldalán egy dugó. Ott kell feltölteni és ellenőrizni a szintet. A mai váltók élettartama alatt nem kell cserélni az olajat, és utántölteni is csak akkor, ha valahol (pl. féltengely) elfolyt az olaj.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. És nem tudod, akkor mi lehet a baja? Ugyanis egy ideje nagyon hangosan vált, főleg alacsony fokozatokban. Olyan kongó-roppanó, fémes hangot ad, ami mintha a váltókar alól, vagy még hátrábbról jönne.
Már voltam szerelőnél, aki állítólag szétszedte, megnézte, de nem talált semmit. Viszont ugyanez a szerelő úgy adta vissza a kocsit, hogy nem volt benne motorolaj (olajcserét is kértem).
Szóval nem a pénzt sajnálom szerelőre, hanem egyszerűen már nem merem rábízni senkire, mert nem ez az első szerelő, aki nagyobb kárral adja vissza, mint amivel odavittem.
Viszont ez a hang nagyon zavar és aggaszt.
2013. dec. 9. 22:11
3/4 anonim válasza:
leszedte, szétszedte? Az nem egy-két órás meló.
Ellenőritd le Te, hogy van e benne olaj.
4/4 A kérdező kommentje:
Megtenném, ha tudnám, hogy kell.
2013. dec. 10. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!