Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek, miként...

Finalman kérdése:

Milyen autót vegyek, miként csináljam?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdés az lenne, hogy imádom a kocsikat és mindenképpen szeretnék egyet venni, fő szempontok, hogy legyen benne annyi erő, hogy egy Swiftet ne nézzek hátulról. Kinézete is legyen sportos, fiatalos. A hangja ami megfog engem szóval ez fő szempont nálam. Árban maradjon alacsonyan, nem tudom mennyire látjátok megoldhatónak, hogy esetleg én bütykölgessem és létrehozzam lépésről lépésre az álmaimat, úgy hogy egyenlőre nem vagyok zseni a témában, de nagyon szeretnék és még fiatal vagyok szóval van időm. Nem most azonnal szeretnék vásárolni, még gyűjtenék, ha már veszek legyen normális. Ha esetleg valaki tanácsokkal ellátna szívesen meghallgatnám, vagy ha Győr közelében van valakinek műhelye akkor mint segédként... szóval mindent meghallgatok!

2013. dec. 8. 22:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mostmár én is a benzineseket nézegetem, hát sajnos én nem azok közé tartozom akik megengedhetnek maguknak egy v8 ast :/ de beérném egy 1.6 ossal is :)
2013. dec. 9. 22:23
 12/12 Beviz Elek ***** válasza:

Japán benzinest! Nekem volt 1.6 is, most 2.0 van, jobban tetszik...:)

Ne túl újat és ne túl régit! Próbálj újabbat venni. Általában a kasztni is jobb, meg talán fejlödött is az elödhöz képest. De csak olyat vegyél, ami még eredeti japán!

2013. dec. 11. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!