Valaki újjított már fel, vagy restaurált már autót, vagy motort?
Én most kezdtem bele nem rég egy Volkswagen Bogárba :)
Imádom ezt az autót.
Ilyen a cél:
Kiváncsi vagyok ki mit alkotott már.
Én nem,de a majdnem férjem igen :-)
Ő veterán rajongó.P10-es Pannonia,egy Velorex és most egy Wartburg 353-as (régi nagy álma)
Ezen kívül bütykölt pár Simsont,de az nem teljes felújítás volt.
Képeim nincsenek gépen,csak nyomtatott formában.A Velorex OT-s rendszámú,a többi normál rendszámmal üzemel.
Én Budán láttam egy ilyen bogarak,szép fényes feketében,a krómcuccok is újra voltak krómozva.Nagyon babán nézett ki!Egy olyannal még Én is elfurikázhatnék.
Én személy szerint egy MZ TS 125 újítottam fel úgy hogy az utolsó csavarig szét lett kapva és újjá lett építve,nos ilyen melóval rengeteg idő ment el és még csak egy mociról beszéltünk és utángyártott alkatrészekkel dolgoztam.Ha arra utaznék hogy OT akkor az éveket emésztene fel ,mert akkor eredeti jó állapotú alkatrészeket kell beszerezni ami meg igen nehéz és az ország különböző pontjairól kell összeszedni mindent szerintem .
Én azt mondom hogy egy ilyen masina akkor mutat a legjobban ha olyan minta most tolta volna le a futószalagról a Fürrer :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!