Télen hogy mosol autót?
Figyelt kérdés
Mire figyelsz? Baj hogy fagy van?2013. dec. 7. 19:52
1/14 anonim válasza:
Sehogy :) Télen nem mosok autót.
2/14 anonim válasza:
Amikor nincs fagy.Fagyban nem szabad mert ráfagy a víz a kocsidra.Ha 0 fok felett van a hőmérséklet akkor nyugodtan moshatod.Én is így szoktam.Bár télen ritkábban mosok autót mint nyáron.
3/14 anonim válasza:
Zárt mosóban. Közvetlenül mosás után, ha nagyon hideg van, legyen öngyújtó a zsebedben. Azzal meg tudod melegíteni a kulcsot, ha a nagy hidegben befagy a zár.
4/14 Sinead válasza:
Megvárom míg lesz kb 5 fok, magas nyomással lecsapatom, és ha ráérek, áttörlöm szappanos vízzel gyorsan. Leveretem róla a vizet, és letörlöm. Ugyanaz a történet mint nyáron, de ilyenkor nem tökölök vele annyit.
5/14 anonim válasza:
"Baj hogy fagy van?" Hát figyelj... Locsolsz rá vizet, és olyan lesz, mint az ónos eső az úton, vagyis egyből ráfagy.
7/14 anonim válasza:
Olyan mosóba viszem ( pl OMW) ahol van szárító program..
8/14 anonim válasza:
Nyáron szeretek vele tökörészni otthon, de télen ha sózzák az utat, akkor elviszem mosóba, ahol az alvázat is lenyomatják.
9/14 anonim válasza:
Nyáron én is szeretem magam mosogatni a kocsim, jól is esik kicsit pancsolni.:) Télen pedig a helyi kézimosóba, ahol egy kis jattért a fiúk tényleg normálisan átmossák, és meg is szárítják a kocsit. A sós levet hetente lemosom az alvázról, direkt úgy lett megépítve a garázs padlózata, hogy középre, a padlólefolyóba lejtsen, szóval lehet kocsit is mosni, és meg se fagy, mert fűtött a garázs.
10/14 anonim válasza:
Utolsó tudsz élni. :D Fűtött garázs. Legközelebb, ha házat építek én is betervezek egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!