Melyik autós iskolát ajánlanátok Esztergomba? Hol normális az oktató?
Akinek van kedve írjon tapasztalatokat!
Előre is köszönöm:)
Hello, Molnár Gáboréknál tényleg csak a penzre mennek. Tahó oktatók, az egyik srácot megbuktatták pedig rendben vezet. Ezután Kihagyott pár hetet, mert az oktatója b*szott rá, hogy időpontot adjon neki órára, majd felhívják és mindenféle egyeztetés nélkül beiratják vizsgázni. Szarnak a diákok fejére lenyúlós banda. Egyébként a Szent Kristóf is ugyan ez. Aki kiperkálja a jogsit zsebbe annak meglesz, de pont az ilyenek tekerednek fel az első fára hazafelé a diszkóból. Legyen kocsid és valaki, aki megtanít vezetni órák mellett. Figyel oda, hogy mit csinálsz vizsgán, ha ráfizetés nélkül meg akarod szerezni a jogsit. Sok sikert mindenkinek
Ferfi/37
A Szent Kristófot én a tapasztalataim alapján nem ajánlom és a Molnárról is hallottam pár dolgot, ami nem tudom hogy igaz-e. A környéken igazán lehet senkit. Nézd meg máshol is, biztos van jobb a közelben. Minden jót.
F/32
Mind a pénzedre utazik
Mindenhol elvágnak azért, hogy újabb órákat vegyél,ha mégsem vennél ,biztos nem mész át.
Egyiket sem ajánlom.
Aki 5 csillagot kapott a Google ott is meglepetés ér majd.
Meghalt Mátyás ,oda a igazság!
Hátha valaki még ide téved és olvassa....
Friedmann Róbert Autós suli.Az irodájuk a kórhâztól van egy köpésre.Drâgânak drága a konkurenciâhoz képest de meglepően korrekt.A lehúzást még hírből sem ismerik.Teli vannak normális,valóban tanítani akaró oktatókkal.A berizetéseidről kapod a számlákat.A vezetési kartonod hajszâl pontosan van vezetve.Ha akarsz menni Budapestre gyakorolni a vezetést akkor felvisznek oda is ha szeretnéd.Ha jók a képességeid és levezetted a kötelező óraszámot már kapod is a vizsgaidőpontod.Egy deka pót órát sem vetetnek ha az nem feltétlenül szükséges.Ha neked sürgős a jogsi és van lehetőséged mélyebben a zsebedbe nyúlni akkor garantâljâk,hogy akár 5-6 hét alatt levezetheted a kötelező óraszâmot.Ezt a vâllalâst pedig maximâlisan be is tartják.Szóval relative drága de annâl korrektebb suli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!