Megbüntetnek, ha kiálláskor nekitolatok egy szabálytalanul parkoló autónak?
# 8/
Az, hogy szándékosan vagy véletlenül mész neki nem változtat a felelősség kérdésén.
A helyére állást már csináltam, pontosabban a saját kapum elé parkoltam. Simán beállt mellém úgy, hogy már el sem fért egy autó, és persze a dudálásra én mentem ki és én adtam helyet.
Valahol egy olyan választ szerettem volna, hogy centizgethetek nyugodtan, a másik szabálytalansága miatt elkerülhető a felelősségre vonás, ha mégis baj történik, mert kvázi belekényszerítettek, de ha nem így van, hát nem így van.
El akartam kerülni az ellentétet, de mivel nem maradt más választásom, bejelentést fogok tenni, először a helyi önkormányzatnál, ha ez nem elég, akkor rendőrt hívok, nem én akartam, de ez van.
Illetve előtte lehet, hogy megpróbálkozom még egy "nevelő módszerrel" mivel van még egy autóm, a kettővel szépen közre fogom, persze ha szól, kiengedem, de hátha egy idő után megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!