Megbüntetnek, ha kiálláskor nekitolatok egy szabálytalanul parkoló autónak?
Ha elállja a kocsibejáródat akkor nem neki kell menni egy tankkal, hanem rendőrt hívni és majd ők intézkednek, megbüntetik vagy elvontatják a szabálytalan autóst.
Ha nekimész te leszel a hibás.
Nem tudom, hogy ez változtat-e a tényen, de akkor nem jól fogalmaztam. Nem akarok nekimenni, hónapok óta áll fenn a helyzet, ezalatt elég sok bosszúságot okozott már a dolog, hogy ha akartam volna, szándékosan már rég betoltam volna az árokba. Nem önbíráskodni akarok. Még egyszer:
Most az a helyzet, hogy ki és beállásnál is centizgetek. A kérdés arra irányul, hogy mi történik, ha egyik alkalommal mégsem sikerül elkerülnöm és nekikoppanok a horoggal, vagy meghúzom. A nivám is 2003-as gyártású egyébként, tökéletes állapotban van a fényezése, szándékosan semminek nem mennék neki vele. Tehát nem neki akarok menni, csak félek, hogy egyszer mégis megtörténik.
Akkor leírom még egyszer, lassan nagy betűkkel: ÁLLJ TE ARRA A HELYRE AHOVA Ő SZOKOTT. Szabályos, és hátha észhez tér.
Bár úgy látom hiába, te csak azokat a válaszokat látod, amiken lehet rugózni, pampogni.
Ha valaki be akarja falazni az autókijáratodat, megyek és segítek neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!