Pizza futár 16 évesen?
Figyelt kérdés
Van egy kismotorom, (Aprilia 2008 -as évjárat) és nézelődtem munka fele. Valami féle futári állást keresek. Kérdésem, hogy 16 éves kortól adnak-e pizzafutári állást? Vagy inkább csak 18 éves kortól? Tudom, nem játék napi x órában furikázni, tudom tapasztalatból is, hogy hamar kifárad az ember szellemileg, de fontos volna bármiféle pénz.
Köszönöm a segítséget.
2009. nov. 22. 22:45
11/12 anonim válasza:
én is pizza futár voltam 1 hónapig de ott kocsit attak és azzal kelet furikázni és a benzint ők fizetik.
12/12 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és már egy ideje pizzafutárkodok, menj el pár étterembe motorral hamar találsz olyat ahová felvesznek és 4-5ezer/napidij alatt ne menj sehova. Döntsd el, hogy mennyit akarsz dolgozni mennyi pénzért. A menőbb helyeken ott nincs megállás, egész nap címekre mész nincsen 10perc szünet se viszont hazaviszel minimum 15ezret(úgy, hogy már tankoltál is) vagy egy újonnan nyitott étteremhez mész és ott igaz, hogy nem rohasztod le teljesen a motort és van 1 vagy akár 2 óra szüneted is a címek között de akkor 5-10 de max. 15ezer amit hazaviszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!