Suzuki swift 1.3 5 ajtós 1994 es kiadású suzuki első hátsó lökhárítót milyen nehéz leszedni?
vettem egy komplett első,hátsó lökhárítótt,magam akkarom kicserélni,menyire bonyolult?könyen leszedhető,és felrakható?Csavarok fogják nagyrészt vagy patentok?ha valaki leirná nagyon örülnék neki hogyan egyszerűbb dolgozni rajta,részletes leirást elfogadok.
köszönöm.
Én leszedtem mindkettöt 4 éve, de hogy öszinte legyek, elfelejtettem.
Nem volt nehéz, tekintve hogy 19 évesen gond nélkül megoldottam
Legyen nálad egy 10-es kulcs, 1-1 lapos és csillagcsavarhúzó és tuti lejön. A hátsó azthiszem problémásabb volt, valamit szenvedtem hogy az alsó és a felsö részt szétszedjem.
Az elsö meg gyerekjáték.
Tényleg nem emlékszem. Az elsöt összetörtem, de simán kicseréltem egyedül. Viszont lövésem sincs hogy mi tartotta.
A hátsót pedig nem tudom miért szedtem le. Sosem volt gond az autóval, de valamiért lekaptam.
A hátsó lökös azt hiszem 2 részböl van összerakva. Úgy rémlik hogy azt feszegettem szét és benyúlva tekertem ki 2-3 10-es csavart. De az is lehet, hogy csak béna voltam és rossz sorrendben csináltam a dolgokat.
Viszont ezek tényleg csak emlékfoszlányok, 1. autóm volt, nem szerelgettem sokat (csak olajcsere stb) és rég is volt. A mostani Primerát el tudom mondani a motor szétszedésén kívül részletesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!