3 közül melyik bmw vegyem hosszútávra?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
nekem a második nagyon tetszik de viszont az első újabb és erősebb szerintem melyiket vegyem?
km. egyedül az elsőben hihető.
2. nagyon kevés km ahhoz képest hogy az ilyen járgányokat általában nagyon sokat utazó emberek veszik meg,és egy év alatt simán beleteszik azt a km-t amit mások évek alatt.
Ugye ahogy látom kereskedős is... szóval 1000% hogy ott van valami okosság,amire gatyád is rámehet
1.-t nézném meg mindenképpen,de sajnos nagyon nem hiszek ezeknek a kereskedős,bmw-s autóknak,mert nagyon-nagyon rossz tapasztalatokkal vagyok megáldva.
Ez most komoly? 160e km vagy egy gyakorlatilag új, 15-öt futott között nem tudsz dönteni? Sokat futott BMW dízelt venni hatalmas kockázat, főleg, hogy típushibás a motor vezérműlánca. (N47 és N57 egyaránt)
Mondanád, hogy semmi gond, akkor csere, csak az a baj, hogy a lánc cseréje is baromi drága, mivel nem a motor elején van, hanem hátul, a váltónál, ezért teljesen ki kell szerelni az egész motort az autóból a cseréhez.
Egyértelműen a 318i... a szívó benzinesekkel később sem lesz probléma, vagy egy nagyon kevés km-t futott dízel, pl a linkelt 316d.
Hát én ajánlom a 318D-t, és elhiheted a km-t, mert valószinüleg tesztautó és bemutatóautó volt, azért került csak ennyi bele.
Ha kell a hely vagy a nagy autó csak akkor vedd meg az 520D-t, sok az a km egy másfél éves autóban.
A 318i benzines, nem dízel, az összes 2007-től gyártott dízel BMW vezérműlánca típushibás, 150-180e km után, gyakorlatilag lutri... a korábbi M47 és M57 dízelmotor is típushibás, csak ott a pillangószelepek tengelye, amit jóval olcsóbb javíttatni, mint a vezérműláncot cserélni.
Egyébként szerintem is valós lehet a 15e km, nézd meg milyen a kormány, a pedálok, meg az ülések, aztán nézd meg az 520d-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!