Ezek közül melyiket vennétek, vagy esetleg valami mást?
7 millám van autóra
BMW 525d
AUDI A6
LEXUS IS
A legjobban a Lexus és az audi tetszik csak nem tudom hogy német vagy japán autót vegyek e!
Nálam sokat számít a kinézet. Audi!
Vagy egy újabb Dodge Charger:)
Ennyiért új autót is lehet kapni.
De amúgy gratulálok. Tipikus magyar, aki inkább vesz egy több éves dízelt csomó km-rel, mert, hogy audi, bmw, lexus kell. Bármelyiket is veszed, sok sikert a fenntartásához!
Ennyiért vadi új autót szalonból kapnál: Fiat Freemont, Toyota Avensis, Honda Accord, Citroen DS5, stb.
Maradjunk annyiban, hogy több az esély rá, hogy ezek a "sokat futott dízelek" még akkor is menni fognak, mikor az új fiat már a roncstelepen pihen....
Amúgy nézd meg őket és dönts állapot alapján.
Én személy szerint az 525-öt venném, mert a soros 3000-es BMW motor nekem már nagyon bevált az elmúlt években.
Az A6 kombi, annyira nekem nem tetszik (de neked ettől még lehet oké).
A lexus meg kéziváltós, én többet kéziváltót látni sem akarok.
Nálam is az Audi a nyerő. Elegáns kifinomult autó.
És mond már meg, hogy mivel jobb, ha vesz egy új Fiat-ot? Audiból még a 20 éves is autó, de a fiatról meg társairól ez már nem mondható el.
Előző vagyok..
Egyébként ennyiből már szinte új A4-es kapsz, jól felszerelve. Nekem speciel ez még jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!