Egy Mitsubishi Eclipse-ről (1995) lenne szó. Blitz bodykit lenne rajta (ami volt FnF 1-be). Azon kívül valami felni. Matricákat nem raknék rá egy színű festés lenne, esetleg a motorháztető fekete, ha a többi része kék.
2013. dec. 4. 17:05
1/9 anonim válasza:
18 eves autot megis minek tuningolsz...? Tobbe kerulne az egesz bodykit, mint az auto erteke.
2013. dec. 4. 17:11
2/9 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a '99-es Eclipsevel?
2013. dec. 4. 17:15
3/9 anonim válasza:
ja hogy neked meg autod sincs, de mar tuningolni akarod?
2013. dec. 4. 17:35
4/9 anonim válasza:
Szerintem csak elcsúfítod vele az autót, de ahogy akarod. Nálam mindig a gyári a nyerő.. ha ránézek egy öreg autóra, amin látni, hogy karban volt tartva és semmi csicsa, azt nagyon tudom értékelni. Ezt egy agyonhajtott falusi tuningról nem lehet elmondani.
2013. dec. 4. 18:13
5/9 anonim válasza:
A másik kérdésedre is válaszoltam.
Először juss el a jogsiig, aztán gyűjts pénzt egy autóra. Az eclipse tényleg király kis sportautó, de majd ha megvan a pénzed életed első kocsijára, még ha lesz is annyid nem fogsz ilyet venni. Olyan kocsit veszel majd, ami mindennapi használatra alkalmas, akár városba, akár autópályára, és nem ugrasz majd bele olyan valamibe amire rámegy a gatyád. Ilyen a autót csak az vegyen, aki megengedheti magának, hogy a családi csapatszállító mellett legyen, egy hétvégi verda, amire nem sajnálja a végtelen mennyiségű pénzt és időt ráfordítani. A tuning pedig nem ciki, de a gyári állapot mindig sokkal szebb és jobban értékelik.
2013. dec. 4. 19:22
6/9 anonim válasza:
Nem kell semmi body kit. Az minden autót elba.sz
Ültesd porig és rak alá valami ëtelmes felnit
2013. dec. 4. 19:24
7/9 A kérdező kommentje:
[link] szerintem egy ilyen bodykit (mondjuk lehet, hogy elölről ronda) még belefér és "sportosabbá" teszi a kocsit. Amit az utolsó válaszoló mondott, a porig leültetés és a nagy felni inkább a német autónaknak áll jól, egy japán autón teljesen más elemek mutatnak jól, legalábbis szerintem. Köszönöm a válaszokat még átgondolom mi legyen :)
2013. dec. 4. 20:03
8/9 anonim válasza:
Szerintem japánon is jól mutat, vegyük példának ezt a Civic EG-t:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!