Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf4 1.9 tdi tuning hogyan?

Body-Builder kérdése:

Golf4 1.9 tdi tuning hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy vw golf4 1.9 tdi-m erre szeretnék 2.5 fiat ducato turbót ezt hogyan lehet meg oldani? olyan tippet adtak h golf 2 1.6td leömlővel kell felraknom!(tuning műhelyben mondták) Aki csinált ilyet vagy jártas a dologban attól kérnék segítséget. válaszotokat előre is köszönöm
2013. dec. 3. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:

A többit ők nem mondták el ?Egyáltalán az 1.6TD leömlője jó az 1.9-re?

Én mondjuk józan paraszti ésszel azt mondanám, hogy tuning>nagyobb teljesítmény>>több kipufogógáz>>>nagyobb leömlő, nem kisebb...

De majd jönnek az okosok, erre én is kíváncsi vagyok.

2013. dec. 3. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:
:D látom sokan értenek hozzá :/ szerintem hegesztek egy torkot és azzaé fogom felrakni ! egyébként furáltam h kettesgolf 1.6td leömlővel kell össze rakni:D
2013. dec. 4. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy ehhez ténylegesen csak az ért, aki már csinálta is. Az meg nem valószínű, hogy ebben a "fórumban" lesz, hanem inkább valami típusspecifikus oldalon.
2013. dec. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!