1.9 sdi motorok Jók? Strapabírók? Van vmi nyűgjük? Egyedül használnám és tatás, néha még túl melegítős is vagyok mivel előtte is dieseleim voltak.
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 07:25
2/9 anonim válasza:
Jó az SDI, nemigazán szervizigényes, keveset fogyaszt ...
3/9 A kérdező kommentje:
Én meg a benzines motorokat nem favorizálom.Diesel párti vagyok.Maradok is dieselnél csak eddig sima szívók voltak így nem ismerem az sdi-t.
2013. dec. 4. 11:11
4/9 anonim válasza:
Most javíts ki ha tévedek de az sdi is sima szívósiesel. Vagy nem?
6/9 anonim válasza:
Igy van szivodizel .. Ez az a motor,ami ugyan Miskolctol budapestig kepes gyorsulni,de gyakorlatilag a kotelezo folyadek es szuro csereken kivul semmi masra nincs igenye, a legminimalisabb karbantartas es nagyon alacsony fogyasztas mellett lemegy a terkeprol
7/9 anonim válasza:
ha nem volt széthajtva előző gazda által, akkor hálás autó.
Ismerek olya példányt, ami túl van a 200 ezren, és komoly baja nem volt.
Nem tudom hol vannak a toyotások :)
8/9 anonim válasza:
200e ? Ez a motor fél millio km-t elmegy csak olajcserékkel :)
9/9 anonim válasza:
Nekem Skoda Fabia SDI-m van 382.000 km van benne, még most is 4-4,5 a fogyasztása, olajat abszolút nem eszi. Brutális a nyomatéka. Én jobban szeretem mint a TD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!