Erikerik kérdése:
Melyik az Isuzus motoros Astra G? 75 vagy 80 Le?
Figyelt kérdés
Most szeretnénk venni egy Opel Astra G 1.7 Isuzu motoros Autót és senki nem tud egy konkrét dolgot mondani2013. dec. 3. 16:29
2/9 anonim válasza:
Az X17DTL motorkódú az Opel, a többi Isuzu. Ez tuti!
3/9 anonim válasza:
Az X17DTL 1700 köbcentis, ha ez segít valamit a nézelődésnél.
4/9 Dörmögő válasza:
Legjobb tudomásom szerint 1.7-es opel féle diesel utoljára az F astrákba kerültek. Szerintem a g astrában az 1.7-esek mind az isuzu továbbfejlesztett változatai.
5/9 anonim válasza:
Nem jól tudod Dörmögő! 2000-ig szerelték a G-be is. Utána már csak Isuzu.
6/9 Dörmögő válasza:
Akkor tévedtem. Bocsesz.
Szerintem úgy lehetnek ezek a motorok hogy az 1686 köbcentisek az isuzuk, a többi meg opel.
7/9 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat igen sokan mondnak mindent és Én egy 2001-es 1.7 dit néztem ki és azok az X- Y jelek az a kotor kod vagy sorozatszám vagy hogy kell megnézni?
2013. dec. 4. 18:45
8/9 A kérdező kommentje:
És az Opel Corsa C 1.7 Dit 75 lovas tud valaki valamit mondani rola?
2013. dec. 4. 19:11
9/9 anonim válasza:
A motorkódot a forgalmiban is meg tudod nézi, a motorszám első karakterei tartalmazzák, de az újabban külföldről behozott autóknál már nem is írnak motorszámot csak motorkódot. A motorba is bele van ütve, szintén a motorszám előtt és általában a motor váltóval illeszkedő részén van és előrefelé néz a hűtő felé. A C Corsa már mindegyik Isuzu motorral szerelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!