Nálunk öten élünk egy háztartásban (szülök + 3 felnött "gyerek"), és 5 autónk van. Ugyanis mindenkinek olyan munkája van, hogy kell hozzá autó, és mindenki máshol dolgzik. NEmcsak bejárni kell, hanem a munka során elég sokat menni elöre nem látható idöben különféle helyekre, és ezt más módon, mint autóval nem lehet megoldani.
Nekünk az autó nem luxus, hanem munkaeszköz.
2013. dec. 3. 16:31
12/21 anonim válasza:
Elnézést, előző vagyok. Középkategóriás*
2013. dec. 3. 16:32
13/21 Beviz Elek válasza:
Nálunk faternak és nekem van 1-1.indketten dolgozunk, ugyanannál a cégnél, de mégsem találkozunk max hétvégén. Öcsém vagy nâlam utas vagy faterét kéri el. Próbálkoztunk közös autóval, de nem jött be. Ha nekik sem jön össze az osztozkodás, akkor öcsém vesz sajátot
2013. dec. 3. 16:42
14/21 anonim válasza:
nekem kettő volt, de csak azért h legyen, igazából alig használtam őket.az egyik egy nagyon komoly autó, a másik meg hétköznapi használatra.
most kocsim sincs, busszal járok, és egy csomó pénzem megmarad:)
2013. dec. 3. 17:41
15/21 anonim válasza:
"most kocsim sincs, busszal járok, és egy csomó pénzem megmarad:)"
Ha meg tudod csinálni, akkor igazad van, de sokaknak nincs lehetösége tömegközlekedéssel járni, föként vidéken
2013. dec. 3. 17:56
16/21 anonim válasza:
Egyébként az hülyeség, hogy egy milliárdos többet költ egy hónapban, mint egy átlag ember. Láttam egy felmérést. Maximum egy 100-as különbség volt. Úgy, hogy a luxust én úgy mérem, hogy mennyi pénze van valakinek. Mármint, hogy tud-e rögtön venni 2 milláért tv-t, vagy xbox one-t, egy drága órát, autót, vagy bármit venni. Annyira nem luxus a 3 autó.
2013. dec. 3. 18:05
17/21 Beviz Elek válasza:
Mi az átlag ember? Csak mert 2 nemmilliárdos között is lehet nagyobb különbség
2013. dec. 3. 18:21
18/21 anonim válasza:
Hogyne. Nekem az átlag? 1-2 autó. 2 gyerek feleség férj.
2013. dec. 3. 18:41
19/21 anonim válasza:
Ha jut rá, akkor rendben van, még értelme is lehet, de attól még 2 embernek 3 autó már luxus... 2 az lehet létszükséglet, 3-hoz már elég speckó eset kell. Itt nincs tömegközlekedés, a falu pedig 4-5 km-re van, de elég esélytelen, hogy valaha is lenne 2 autónk, pedig lenne értelme, de brutálisan sokba kerülne egy autó megvétele és fenntartása csak azért, hogy telente párszáz km-en át vigyem a gyereket oviba vagy valami... Pedig szuper lenne egy terepjáró, hegyen lakunk, földút mellett s egy kisautónk van. Az még nem luxus, de 2 autó az lenne. Kegyetlen km költség jön össze, ha megvesz az ember akár egymillióért egy autót és szinte sose használja s ez engem valamiért zavarna. Az mondjuk valószínű, hogy egyszer 3 motorunk lesz, de azok jobban kihasználtak és kevesebbet esznek, ha már a szervízdíjaik magasabbak :) Valószínűleg 2 embernek 3 motor is már-már luxus...
2013. dec. 3. 22:17
20/21 anonim válasza:
2 kocsink van 2 Opel. Amíg 1 volt járhattam tömegközlekedéssel. Százszor kényelmesebb, mint volt. Szóval, ha így nézzük a 2 autó is luxus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!