Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vehetek kis...

Milyen motort vehetek kis pénzből?

Figyelt kérdés
Max 150-200e Ft-ot tudnék rászánni és A korlátozott jogsim van.Én egy ETZ 251-re gondoltam,de nem akarok állandóan szerelni,inkább motorozni. :)
2009. nov. 22. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
simson
2009. nov. 22. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra a penzre en nem simson-t vennek! En vennek egy Yamaha Dt 125 motrot amit annyi penzert nagyon jo megkimelt allapotut lehet kapni!
2009. nov. 22. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
ebből a pénzből kapsz egy yamaha fzr-t a régebbit, öregek, az tény, de megbízható konstrukció, én ilyenre gyűjtök, ez az egyetlen 250es soros 4hengeres motorral. a hangja vmi fantasztikus, nézz körül van fent sok helyen
2009. nov. 22. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Honda NSR 250 ?
2009. nov. 22. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Jó választás az ETZ,csak nézz szét jól.Rengeteg a lenyüstölt,agyonszerelt példány.Egy pöpec állapotban lévővel

viszont nem sok gond van.

2009. nov. 22. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Aprilia sr 50 lc
2009. nov. 22. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már hülyék! Ak-val szerintem az ember nem simsonra vagy robogóra vágyik... FZr az jó, e pörgetni kell, hogy menyjen. Igaz a hangja kárpótol, de az élettartama elég rövid. MZ szerintem tökéletes vállasztás. Ebből már egy teljesen jó állapotút kapszt. NSR-RS stb 250esekhez meg alkatrészt találni lehetetlen sznite. Én az MZ-t ajánlanám. Nem kell azt folyton szerelni, ha egy normálisat veszel és jó mínőségű cuccokat adsz neki. (olaj, benzin)
2009. nov. 22. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:
én is a yamaha dt125-re szavazok, egy baromira megbízható típus
2009. nov. 22. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves 2. válaszoló! a MOTOR szóhoz, ha tárgyragot (-t)kapcsolunk nem "MOTROT" lesz a végeredmény, hanem MOTORT. bocs de idegesít ha valaki a saját anyanyelvét nemtudja normálisan alkalmazni.

Egyébként én Yamaha DT125-re szavazok, esetleg Suzuki RM 125, ha kapsz ennyi pénzből :)

Viszont ha kapsz egy jó állapotú ETZ-t, sok boldog percet szerezhet :D

2009. nov. 22. 18:37
 10/10 anonim válasza:
Utolsó: Arra nem gondoltál, hogy véletlen írta el? Ha megnézted a motrot és a motort az r és az o felcserélése történt! :)
2009. dec. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!